Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez? Taszítom a munkát?...

Mi ez? Taszítom a munkát? Írjatok kérlek, nem értem magamat.

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, eddig 2x dolgoztam diákmunkásként. (A másodikat ma hagytam ott..) Amúgy egyetemen tanulok. Az első munkám nem igazán tetszett, mert 10-15 órázni kellett, viszont tennivaló nem igazán akadt, így nagyon lassan telt az idő, egy örökkévalóságnak tűntek a napok. Minden reggel gyomorgörccsel keltem fel és bármikor sírni tudtam volna. Emellett a munkatársam mindig igyekezett megszégyeníteni vagy ha éppen jó hangulatom volt, azt elrontani.

A mostani munkám árufeltöltés volt. Két napig bírtam. (Tegnap 8, ma 4 órában.) Itt is nagyon lassan telik az idő, és teljesen értelmetlennek is találtam, hogy ki kellett húzni azt a dög nehéz, csomó áruval megpakolt kocsit és annak az árunak kb csak a 10%á-át lehetett elhelyezni a polcon, mert több nem is hiányzott. A "hivatalosan" ott dolgozók meg szinte szívességet tesznek azzal, hogy nem köpik le az embert, hülyének néznek. Itt is sírni tudtam volna...

Nagyon rosszul érzem magam, ha dolgozni kell mennem. Viszont, ha olyan munkát kell megcsinálnom, ami érdekel és értelmét találom..(korrepetálás, gyerekvigyázás) akkor nincs semmi bajom. De ha érezhetően lenéznek az adott munkahelyen, akkor inkább otthagyom. Bennem van a hiba?

Voltatok már így ti is?

2011. okt. 27. 15:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Aki kis piros kezet kapott, azért kapta, mert nem a kérdésemre válaszolt...
2011. okt. 27. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
És akkor mi van, ha kis piros kezet kaptam? Úristen....
2011. okt. 27. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

17:05-ös vagyok

Köszönöm szépen, a piros a kedvenc színem:)

2011. okt. 27. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
15:47-es. Tudod kicsi szívem aki leidiótázott. Az alpári stílusod engem igazol. Szerinted, ha ennyi munka lenne amennyit te felsoroltál akkor ennyi munka nélküli lenne? Diplomások takarítanak meg felszolgálnak a mekibe, mert nincs más. Sorba rúgják ki az embereket mindenhonnan. Te meg itt hisztizel és osztod az észt 19 évesen. Hát csak gratulálni tudok. Mehet a piros kéz.
2011. okt. 27. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát a kérdésre a válaszom,ha nem szorulsz rá tényleg,akkor jól tetted,hogy ott hagytad.A korrepetálásból meg lehet élni,de csak ha az adott városkában híred megy.Sajnos Pesten nagyon nehéz,mert itt a nagyon szuper,híres korrepetálók és magántanárok nagy része doktori címmel rendelkezik(csak épp ugye ott hagyta a 14órás gályarab melóját,hogy 5ezres órabérért naponta 3-4órát tanítson inkább),szóval itt nehéz nekem a korrepetálásból megélnem...Viszont imádom,főleg az általános iskolásokat:) Én amúgy doliztam már kocsmába,fél7kor wc sikálás,pult,felmosás minden,utána még 10-12óra állás a pult mögött és szinte már röpködött a sok pohár,ha egyszerre 4-en rendeltek...És még borravalóm sem volt!Ha az alapbér rosszabb lett volna én is ott hagyom előbb:)
2011. okt. 27. 18:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Tőzsdézz!-ennyi
2011. okt. 27. 18:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azoknak, akik rendesen válaszoltak a kérdésemre. :)

És köszönöm az életunt, megkeseredett egyebeknek is. Lehet, hogy alpári a stílusom.. de ha észreveszed, nem mindenkivel, csak aki lenéz és rám akarja erőltetni, hogy élni szar. :)

Ja és utána néztem a munkáknak, ott voltak az újságban, léteznek.

Az értelmes, kérdésemre válaszoló hozzászólásokat továbbra is várom, a többieknek meg nem kell itt lenniük.

2011. okt. 27. 21:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Szeretek tőzsdézni :D köszönöm a tippet ;)
2011. okt. 27. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én kimondottan munkamániás voltam ezelött, de ismerem ezt az érzést amit te.(dolgoztam gyárban, igaz olyan rég volt, tán igaz se volt, de én is majdnem sírva mentem naponta dolgozni!!!) Sajnos az a foglalkozás ami az embert nem köti le ( nem érdekli) az únalmas. Ha únalmas, akkor nem telik az idö, egész egyszerü. Szerintem is, ha nem szorulsz annyira rá, akkor ne csináld, inkább figyelj a tanulmányaidra és tanulj, de ha valamit bevállalsz is az olyan legyen amit egy ici picit szivesebben csinálsz.
2011. okt. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!