Mi ez? Taszítom a munkát? Írjatok kérlek, nem értem magamat.
19 éves vagyok, eddig 2x dolgoztam diákmunkásként. (A másodikat ma hagytam ott..) Amúgy egyetemen tanulok. Az első munkám nem igazán tetszett, mert 10-15 órázni kellett, viszont tennivaló nem igazán akadt, így nagyon lassan telt az idő, egy örökkévalóságnak tűntek a napok. Minden reggel gyomorgörccsel keltem fel és bármikor sírni tudtam volna. Emellett a munkatársam mindig igyekezett megszégyeníteni vagy ha éppen jó hangulatom volt, azt elrontani.
A mostani munkám árufeltöltés volt. Két napig bírtam. (Tegnap 8, ma 4 órában.) Itt is nagyon lassan telik az idő, és teljesen értelmetlennek is találtam, hogy ki kellett húzni azt a dög nehéz, csomó áruval megpakolt kocsit és annak az árunak kb csak a 10%á-át lehetett elhelyezni a polcon, mert több nem is hiányzott. A "hivatalosan" ott dolgozók meg szinte szívességet tesznek azzal, hogy nem köpik le az embert, hülyének néznek. Itt is sírni tudtam volna...
Nagyon rosszul érzem magam, ha dolgozni kell mennem. Viszont, ha olyan munkát kell megcsinálnom, ami érdekel és értelmét találom..(korrepetálás, gyerekvigyázás) akkor nincs semmi bajom. De ha érezhetően lenéznek az adott munkahelyen, akkor inkább otthagyom. Bennem van a hiba?
Voltatok már így ti is?
17:05-ös vagyok
Köszönöm szépen, a piros a kedvenc színem:)
Köszönöm szépen azoknak, akik rendesen válaszoltak a kérdésemre. :)
És köszönöm az életunt, megkeseredett egyebeknek is. Lehet, hogy alpári a stílusom.. de ha észreveszed, nem mindenkivel, csak aki lenéz és rám akarja erőltetni, hogy élni szar. :)
Ja és utána néztem a munkáknak, ott voltak az újságban, léteznek.
Az értelmes, kérdésemre válaszoló hozzászólásokat továbbra is várom, a többieknek meg nem kell itt lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!