Kinek mikor (hány éves korában) lett normális vagy jó a kapcsolata a szüleivel?
Figyelt kérdés
Én már bőven 20 felett voltam, amikor javulni kezdett, és most, 30 után érzem úgy, hogy igazán jó a kapcsolatom a szüleimmel. Persze, van olyan, hogy egymás idegeire megyünk, vagy türelmetlenek vagyunk a másikkal, de sokkal őszintébb a kapcsolatunk, többet tudunk beszélgetni, jobban számíthatunk a másikra, jobban megbízunk egymásban stb.2011. okt. 27. 15:13
11/17 anonim válasza:
Nekem mindig jó kapcsolatom volt a szüleimmel
13/17 anonim válasza:
mindig is az volt és most is tökéletes
14/17 hazi78 válasza:
Viszonylag mindig az volt bár mióta anyámnak pasija van teljesen meghülyült. Az az elmebeteg állat meg (szerintem) csak kihasználja mondtuk is anyánknak de hát nem hallgat ránk.
15/17 anonim válasza:
Nem év! Nekem például egy másodperccel a születésem után. Ezt azóta tartjuk.
16/17 anonim válasza:
Nekem pl sose volt jó, pedig 39 vagyok...
17/17 anonim válasza:
Soha nem volt nem is lessz es mar nem is banom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!