Mit csináljak? "Súly"-os probléma!
Mindig is nőies alakom volt. Nem voltam duci, volt mellem, fenekem. Férfiak szerint szexy és nőies. Párom így ismert meg, így szeretett belém.
Majd fogyókurázni kezdtem, edzettem elégedetlen voltam magammal. Sikerült lefogynom. A mellem negyed akkora lett, fenekem kicsi és formás, de még mindig kerek. Páromnak nagyon nem tetszett. Állandóan tömött, hogy ne fogyjak már többet. Eltűnt a szexy-s testem amibe beleszeretett. Ugyanakkor én elégedettebb voltam magammal mint valaha. Nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Csakhogy addig addig ment a dolog párommal, hogy már azt éreztem nem is kíván. Megjegyzéseket tesz, állandóan azt hallgattam hogy már "melleim sincsenek" stb.
Abba hagytam az edzést és nem figyeltem a táplálkozásomra sem. Visszahíztam a leadott kilókat. Párom boldog, nem tud betelni velem. Én azomban undorodok magamtól. (Pedig olyan vagyok mint voltam) Mégsem érzem jól magam a bőrömben. Nem szeretek öltözködni, mert minden feszül rajtam vagy épp alig jön rám. Rosszul vagyok magamtól. Vissza szeretnék fogyni.
De páromnak nagyon nem tetszik az ötlet.
Mit tegyek?
én 165 vok, és a saját testalkatomhoz az 50 kiló lenne a normális...csak sajna a legtöbb ember csak a kilót látja, nem az alkatot, ezért leanorexiásoz..pedig bőven van rajtam felesleg a 60 kilómmal, csak azt ruha takarja, de bikiniben látszik..ezért frászt kapok attól ha látatlanban anorexiáznak...honnan tudjátok h a saját adottságaihoz mi a sok, és mi a kevés..
amúgy sztem is magadnak felelj meg, mert ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor a rosz közérzet miatt a sex, meg a kapcsolatod se lesz top 100as, és az ő kedvét is le fogja húzni.
nameg ha ilyen miatt nem szeret...akkkor mi lesz veled szülés után, ha felszedsz 20 kilót? otthagy vagy mi?
"Nem szeretek öltözködni, mert minden feszül rajtam vagy épp alig jön rám. Rosszul vagyok magamtól."
Mi lenne, ha egy számmal nagyobb ruhákat vennél?
Jajj mikor fogtok már végre rájönni arra,hogy a hízást és a fogyást nem kg-ban kell mérni?!Hanem ruhaméretbn,centiméterben,melltartó méretben,kosárban stb-iben????
Egy 160cm-es 70kilós nő is hordhat s-es,m-es ruhákat,de ugyanígy van olyan aki ugyanilyen paraméterekkel xl-t hord már...
Kedves Kérdező,békülj ki magaddal.Fogadd el magad,mert így nem lesz jó vége.Ne azért akarj tetszeni,mert valaki elvárja tőled,hanem magad miatt.Elsősorban lásd magad te szépnek csinosnak...Vedd szemügyre magad alaposan,kérd ki a barátaid,rokonaid véleményét is,de a házi orvoshoz is nyugodtan elmehetsz!
Úgy is megtarthatod az idomaid,ha csak ráizmosítasz kicsit bizonyos területekre,akkor nem fog eltűnni pl a melled sem és formás maradsz...Nem akarok okoskodni,de na fogadd el magad...
Persze, persze, minden egyénfüggő, adottságok, csontozat, stb..
De akkor se normális, ha 5 kiló plusz-mínuszon múlik az ember lelki boldogsága, meg a kapcsolata.
Egyébként én 160 cm vagyok, 48 kg, xs-es a méretem, anyukám dettó, és több ilyen méretű lányt ismerek, a legnagyobb ruha, ami nem lóg rajtuk, mint tehénen a gatya, az az M-es.
Én szintén 166 cm vagyok és 54 kg, de dagiak érzem magamat (nem vagyok az) de van háj amit le lehetne adni!!!
Szerintem a kérdező is így van vele! Nem elégedett a csúnya testével!!! és igaza van!
Soha se a pasinak akarj megfelelni, HANEM MAGADNAK!
Kezdj el fogyózni és sportolni újra, és fogyj le mondjuk az ideális súlyodra az 55 kg-ra.
60 kiló az simán dagi az én szememben, soha sem voltam ilyen, mert már az 57 kilónál megőrültem annyira undorodtam magamtól és a hájas testemtől....még öltözködni sem volt kedvem!
Fogyj le, és sz*rd le a pasidat!
Lehet arra gondol, hogy nehogy szép legyél...
Én is maximalista vagyok, ezért is nem érzem jól magam így. És nekem igenis sok 3-4 kiló felesleg. Pláne nem fogok nagyobb méretű ruhákat hordani.
Köszönöm a válaszokat. Eldöntöttem, újra sportolni fogok és újra jól fogom magam érezni a bőrömben. Ez van, ha páromnak tetszik tetszik, ha nem így járt. :)
Helyes :)
legyél jó csaj, az a lényeg, hogy te jól érezd magadat a bőrödben! Te építed fel a saját önbizalmadat, nem egy pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!