Ilyenkor mit csináljak? Szív probléma
sziasztok!
Pár hónapja akaratlanul elkezdtem figyelni a szívem működését. Volt olyan időszak mikor sokszor hallottam hogy ennek meg annak hírtelen szívleállása volt és azóta kezdtem el figyelni a szívemet, és kicsit félek nehogy nekemis az legyen. Esténként néha annyira figyelni szoktam hogy azt érzem hogy nemkapok levegőt. Edzeni(kondi) is alig merek mert attól félek nehogy valami baj érje a szívem. Ma, nem lennék biztos benne de azthiszem hogy volt egykis szívritmus zavarom mert hírtelen elkezdett verni a szívem és levegőtis furán tudtam venni. Ilyen kellemetlen érzés most volt először és tartok a dologtól hogy lesz következménye.
Van még olyan aki ennyire figyeli hogy mi történik a szívével vagy csak én beszélem be magamnak?
Nekem még azis felfoghatatlan dolog hogy hogy tud ennyi éven át megállás nélkül dobogni a szívünk. Hogy nem fárad el? Ezt valahogy nemtudom megérteni.
Köszöntötték nemrég a 105 éves nénit a belvárosban.Kép: 30 évet letagadhatna. És a titka: mindig dolgoztam, dolgozni kell..
Lazíts... Derűs irodalmat ajánlok:
Karitnhy Frgyes: Ideges úr elalszik
"Visszafekszik. Most végre rájött, mi volt a baja, persze, a szívén feküdt. Gyorsan hanyatt fekszik, és néz. Így jó lesz. A szív így egyenletesen működhetik. Hallgatózik: vajon működik-e igazán. Na jól van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!