Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Legyen ebből...

Mit csináljak? Legyen ebből nagy probléma?

Figyelt kérdés

Szóval volt 5000 ft-om.az nagyon sokat jelentett nekem.sok mindent akartam venni rajta,amik kellenének!ez helyett az történt,hogy ellopják a pénzemet a saját báttyám -.-

de letagadja mindig,pedig tudom hogy ő volt...

tegnap előtt este elkérte apám kocsiját,mondta hogy Kengyelre megy,és pedig Szolnokra ment fűves cigiért-.-"

és pont akkor nem volt meg a pénzem,amikor báttyám ment el este fűves cigit venni -.-

és most nem vagyok jóba vele!!!! azthiszem nem akarom látni soha többé,és mindig is utáltam!!!!

pedig a pénzen ruhákat meg a tengerimalacaimnak akartam cuccokat venni,ami kellene nekik!

de mondta apum,hogy majd megveszi nekem a ruhákat!:)

de akkor gurultam be nagyon,amikor nővérem mondja hogy a nadrágok levannak akciózva 1500 ft-ra :@ és akkor lettem forrófejű:\'( egész este sírtam a pénzem miatt.

de apám mondta hogy megérdemeltem,mert a pénzt nem dugtam el,hanem a szekrényre tettem:ss

14/L

2009. szept. 6. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Az apád hogy lehet ilyen szemét ? Te is lopj nyugodtan, és csinálj belőle AKKORA balhét, amekkorát csak tudsz !!!!!!
2009. szept. 6. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát vissza kérni már nem fogod tudni a pénzedet a bátyádtól,de apudnak igaza volt abban,hogy el kell dugnod a pénzt,mert ha továbbra se dugod el,mindig el fogja lopni..De én bizony balhéznék a bátyáddal,de úgy hogy a család többi tagja is legyen fül tanúja..Ha nagyon bepipulnék rá is kérdeznék,hogyha nem ő lopta el,akkor miből vett füves cigit...Legközelebb akármennyi pénzed lesz,dugd el olyan helyre ahol tuti nem találja meg...
2009. szept. 6. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Apád tudja, hogy a bátyád füves cigizik? Ha nem, akkor szembesítsd vele. Ha tudja, akkor meg hadd ne legyen véleményem a szülői mivoltáról, hogy ezt így tűri.
2009. szept. 6. 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

balhézz, nagy-nagy balhé hevében mond el, hogy füves cigit vett. addig meg kérd meg a nővéredet, hogy adjon kölcsön nadrágra. bár azt írtad apukád ad pénzt rá. végülis mindegy, érted mit akartam mondani, úgyis.

14/L

2009. szept. 6. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Most itt nem a nadrág a lényeg,hanem az,h a bátyád füvezik.Mindenképp szólj a szüleidnek(gondolom nem csak tőled vett már el pénzt,esetleg mások nem vették észre) és sztem vele is beszélned kellene,mondd el neki,h tudod,h elvette és azt is h mire költötte-csak határozottan.
2009. szept. 6. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:
apukám tudja h fűvezik....de hiába mondom hogy ő lopta el,de senki sem csinál semmit :S
2009. szept. 6. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos akkor ezt te nem tudod egyedül megoldani,esetleg megfogagdod apukád tanácsát és legközelebb jól eldugod a pénzt(bár ez elég abszurd,h valakinek a tesója elől kelljen eldugnia a pénzét,értem,mit érzel :((-dehát ez van,nem is értem apukádat,neki kellene a sarkára állnia és elbeszélgetni a fiával.:((
2009. szept. 6. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A bátyádnak vissza kell fizetnie a pénzt és bocsánatot kell kérnie! A szüleidnek meg kell őt büntetniük e miatt! Bűnözőt nevelnek, vagy mi? Legközelebb őket lopja meg?

Addig ne nyugodj, míg nem tesznek valamit! Rágd a fülÜket! Ha nem haLlgatnek, menj nagyapádhoZ! Ne hagyd ezt annyiban! A kitartás eredményt fog hozni.És még a tesóddal is jót teszel. Ha meglopja a kishugát, akkor igencsak függő!

H a 200-szor kell elmondani, akkor az lesz.Ülj le a szoba közepén, és ne állj fel, míg nem tesznek valamit!

A szüleidnek pedig meg kell akadályozni , hogy füvet vegyen!Vagy legalábbis nem nézhetik el , úgy hogy tudják!

2009. szept. 6. 17:48
 9/11 A kérdező kommentje:

igen bocsánatot kéne kérnie,de letagadja és tagadja...

nem tudok mit csinálni..az én hibám :((((((((

mert én hagytam ott a polcon a pénzt:((

2009. szept. 6. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

NEM a te hibád! Ha a polcon van a pénz, akkor sem szabad azt senkinek ellopni! Ha nyitva hagyom a házat, akkor sem szabad oda senkinek betörni! Minálunk az összes gyerek tudja, hol tartjuk a költőpénzt, és azt is tudják, hogy csak engedéllyel nyúlhatnak hozzá.

Micsoda dolog, hogy te legyél a hibás azért, mert kint hagytad a pénzt.

Talán nem véletlenül vált a bátyád ilyenné, ha apukád így gondolkodik.

2009. szept. 6. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!