Mindig idegeskedek, aggódok anyu miatt, de betegesen. Szerintem már komoly problémáim lehetnek. Mit tegyek? Hogy tegyem a helyzetet jobbá?
16 éves vagyok.Anyuék elváltak.
Anyuval lakok+a tesóimmal.Sokszor vagyok itthon "egyedül".
Anyunak 2,5 hónapja lett normálisabbnak nevezhető kapcsolata.A pasi nagyon kedves,türelmes,találkozott már velünk gyerekekkel többször is(itt aludt,közös progi stb).De van úgy,hogy a pasi lemondja a talit,ilyenkor anyu nagyon kiakad.Anyuval alig találkozok,egész nap dolgozik. Sokszor kiborul,és képes 1 teljes napon keresztül sírni... és olyanokat mond h elege van mindenből. Régebben többször próbált öngyilkos lenni,mindig félek hogy itt akar minket hagyni,hogy egyszer nem jön haza vagy ilyesmi.
Nagyon kiszoktam akadni,ha pl. nem veszi fel a telefont,ha kivan kapcsolva,ha szomorúnak hallom a hangját. Ilyenkor én is sírok,remegek,idegeskedek,fáj a hasam,szédülök. Ő az egyetlen szülőm,nagyon szeretem. Ez már szerintem nem állapot.
Mit csináljak??? Segítsetek légyszives,kezdek megőrülni:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!