Gazdag férfi, szegény nő?
Hát mivel az igazán gazdag pacákoknak vannak a legszebb nőik, attól függetlenül, hogy ők maguk milyen rondák, kétlem, hogy a nőket zavarná. :)
ja, de persze urban legend, h szerelemből is együtt lehetnek... nos, ez esetben is nem a válasz. fordított eset már érdekesebb, ha a pasi a csóró. na, ott van kisebbségi érzés ezerrel... Pasi lenézi magát, őt meg a nő, tudat alatt.
"Szerintetek ha egy nagyon szegény nőnek nagyon gazdag a barátja/társa, az a nőböl idővel kiválthat kissebbségi érzést?"
Nem, ez nem vált ki semmi ilyesmit, csak ha eleve hajlama van rá vagy valami baj van a kapcsolattal.
"Szerelemből vannak együtt, és a nő nem a pénz miatt választotta a férfit"
Ezt sohasem lehet szétválasztani. nem mintha számítana.
24l
"de az annál fontosabb, hogy olyan lelki értékei legyenek, amiket sehol nem lehet megkeresni, megvásárolni, csak birtokolni: igaz szeret, hűség, odaadás, tisztaság és még sorolhatnám."
eZ A FÉRFIAKRA IS IGAZNAK KELL HOGY LEGYEN. A PÉNZZEL ŐK SEM TUDNAK MINDENKIT MEGVÁSÁROLNI.
Az én párom jóval tehetősebb mint Én (de azért nem vészes).Nálunk még 16 év korkülönbség is van a javára.Ez minket sose zavart(az elején engem azért igen)Másokat fog zavarni.Őket mindig.Sokszor ez alapján ítélnek meg.De az ilyen barát ismerős nem is kell. :D
Most tervezünk külön életet,családot.Nálunk szeretet van és béke.
Akkor lett jobb minden amikor már engem sem zavart.
Nálunk működik.:)
Ha egy kapcsolatba a pénzkereset a mérce ott bibi van. Nekünk 30 éves a kapcsolatunk jóban rosszban együtt vagyunk. Úgy indultunk neki az életnek,hogy mindketten szegények voltunk.
Megesett, hogy annyi pénzünk sem volt amiből legalább intim betétet tudtunk volna venni. Azóta teltek az évek és sok sok nehézség árán csak a kezünk munkájával megteremtettük saját kis világunkat. Azóta felneveltük egyetlen lányukat aki már 29 éves és házas. Értékrend és és a munkával keresett pénz nálunk megbecsült dolog amit a gyermekünk is örökölt. Visszatérve a kérdésre. Én havonta megkeresem a párom fizetésének kb.7x-ét de soha nem volt emiatt különbség köztünk. Én nagyon tudok örülni,hogy a párom és én tudunk takarékoskodni mellette mindenünk megvan egy felső-középszintű élethez.Emeletes családi ház hatalmas kert 6 kutyus és nyugalom. Ilyen életre és társra vágytam szegényként és azóta is tervezzük,hogy majd összeházasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!