Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény férfi - gazdag nő páros. Gyakori az ilyen?
Van egy ilyen kapcsolat az ismeretségi körömben. Bár azért annyira nem szegény a srác, de a lány jóval tehetősebb nála, ráadásul a csaj kinézetre is egy istennő, a srác pedig teljesen átlagos. Valamit nagyon tudhat, ha kifogta ezt a csajt.
22/F
hát asszem a pénz nem számít, de viszont sok veszek szokott belőle lenni, ismeretségi körömből tudom...
nekem egyáltalán nem számít a pénz több mint egy éve vagyunk együtt a barátommal, és mindent felesbe fizetünk! énsem meg ő sem akar kihasználni, persze ő többször fizet valamit, mert nem hagyja h. kifizessem de ez pl:egy csoki vagy egy pizza vagy valami ilyen kicsike dolog
igazándiból ha valaki a pénze miatt szeret valakit, az undorító, mert nem boldog sosem, és egy hazugságban él, hidd el pénz nélkül is lehet valakinek agy boldok párkapcsolata, és pénz nélkül is lehet boldog perceket csinálni egymásnak...
én csak tudom
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!