Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már nagyon...

Találkoztatok már nagyon érzékeny, sírós férfival?

Figyelt kérdés

A párom 28 éves, 1 éve vagyunk együtt. Voltak előtte is hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de ilyennel, mint Ő még nem találkoztam. Sokszor előfordult már az, hogy fekszünk az ágyon, és csak annyit látok, hogy mindjárt sír. Ekkor megkérdezem mi a baj. Ő pedig elkezd sírni. Elmondja mennyire szeret, és hogy milyen boldog mellettem. Eleinte nagyon fura volt, sokan csöpögősnek állítanák őt be. Megkértem, hogy mondja el a konkrét okát a "kiborulásainak". Ilyenkor azt mondja, hogy sok csalódáson ment már át, és el sem hiszi, hogy megtalált, és hogy itt vagyok vele, és tényleg őt szeretem. Azt mondja, hogy felnéz rám, és belebetegedne, ha elhagynám. Ebből adódóan rettentően féltékeny. Nekem jól esik, hogy ilyen, de néha megterhelő bebizonyítani neki, hogy nem csalom meg, szeretem, stb. Tényleg van olyan férfi, aki már betegesen szeret és ragaszkodik valakihez? Nektek volt dolgotok ilyennel? Mi lett a vége?

21/L

2011. okt. 25. 12:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Párom is nagyon érzékeny,sok időmbe és energiámba került mire rávettem hogy mindig mondja el mi bántja (mindig apróságok,más fel se venné).

Emellett eléggé önbizalomhiányos,pedig nincs miért.De nála férfiasabb férfival még nem találkoztam,odaadó,kedves,figyelmes,imád.

Szerencsére nem féltékeny,vagyis amikor előjönne,azt valahogy érzem,és elég megelőzni,elég ha hozzábújok és elmondom hogy mennyire szeretem,attól megnyugszik.

Nekem nem attól férfi a férfi,mert el tudja titkolni ha valaminek örül vagy valami bántja.

Néha megterhelő?

Keress olyat aki tesz rád magasról,kihasznál,megcsal,esetleg bántalmaz,aztán meglátod mi a megterhelő (tapasztalatból irom sajnos).

24/N

2011. okt. 25. 13:31
 22/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Néha nem bánnám,ha kicsit érzékenyebb lenne, nem mindig kőszikla, de azért nem ennyire,mint a párod...
2011. okt. 25. 13:33
 23/35 A kérdező kommentje:
A megterhelőt a féltékenységre értettem, nem az érzékenységre. Csak az érzékenységből adódik a féltékenység. Tudom, hogy csalták már meg, kihasználták, talán ebből adódik ez az egész.
2011. okt. 25. 13:38
 24/35 anonim ***** válasza:
65%
Én azért elküldeném a párodat az ideggyógyászatra. Nem egészséges amit csinál, nagyon nem. Mondom, az ilyenek szokták teljesen magukhoz láncolni és érzelmileg zsarolni a másikat. Az ilyen ideggyenge emberek szoktak öngyilkosok lenni. A saját érdekében és a te érdekedben menjetek el egy orvoshoz. Ne fogadd el, hogy ilyen, mert ennek beláthatatlan következményei lehetnek! 22F
2011. okt. 25. 13:43
 25/35 anonim ***** válasza:
1 év sokszor kevés ahhoz hogy ténylegesen elfogadja hogy te nem fogod őt bántani...
2011. okt. 25. 13:44
 26/35 A kérdező kommentje:
Igen, ő is tudja, hogy ez nem normális. Talán tényleg segítene neki, ha valakinek úgy igazán elmondhatná az érzelmeit, egy kívülálló személynek, aki segíteni is tud neki. Sajnálom őt, és nem akarom elveszíteni. És tényleg attól félek, hogy ha egyszer elhagynám, akkor kárt tenne magában. Bár lehet, hogy pont ő fog elhagyni engem.
2011. okt. 25. 13:50
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
igen. egyszerüen ki nem állhatom az ilyen fostarisznya pasikat! borzalmasak!
2011. okt. 25. 13:50
 28/35 anonim ***** válasza:
83%

Igen, volt ilyen pasim, aki 24 éves kora ellenére, hogyha télen például kabát nélkül járkált, és rápirítottam, zokogásban tört ki. Nem bírtam elviselni hosszútávon, mivel nem viselkedett férfiként, nem éreztem magam nőnek mellette.

Azt gondolom, vannak olyan pillanatok az életben, amikor megesik, hogy egy férfi is elsírja magát - hisz emberből van! - de naponta 2-3 sírógörcsöt nem tudtam kezelni.

2011. okt. 25. 13:59
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és ő is betegesen féltékeny volt, hogyha összefutottunk egy fiú ismerősömmel, és 2 mondatnál többet beszélgettünk, már jött, hogy biztos kavarunk, és meg akarta verni...
2011. okt. 25. 14:01
 30/35 anonim ***** válasza:

Az első barátommal két évig jártunk, bár szex nem volt (semmilyen értelemben), megelégedtünk a kézen fogva mászkálós, csókolózós diákszerelemmel. Nos, ő egy nagyon intelligens, értelmes, művelt fiú volt, de iszonyatosan féltékeny. Pedig mindketten erkölcsös, sosem züllő, alkoholizáló, cigiző vagy bulizó kamaszok voltunk, tulajdonképpen ilyen fekete bárányok, kevés baráttal, szabadidőnkben szinte állandóan túráztunk, bicikliztünk, de... Eszméletlenül féltékeny volt, ilyennel azóta sem találkoztam soha a környezetemben. Képes volt még távolról távcsővel is figyelni a házunkat, hogy nem jön -e hozzám valami fiú, vagy rám állította egy cimboráját, hogy ha kimegyek a házból, hová és miért teszem azt! Teljesen bebeszélte magának, hogy én megcsalom őt, vagy legalábbis tervezem. Holott minden szabadidőmet vele töltöttem, és barátaim se voltak. Előfordult, hogy anyám kiküldött boltba, és véletlenül közben összefutottunk az utcán, már kiakadt, hogy mit keresek én kint, nem szóltam neki róla (egészen kisváros pedig).

Mikor felkerültem kollégiumba 40 km-re egy nagyvárosba, el tudod biztos képzelni, mit leművelt... Imádott engem, de emellett valami eszméletlenül bizalmatlan volt, és mikor belelovagolta magát egy kényszerképzetébe, akkor teljesen bedühödött. Végül szakítottam vele, mert már féltem, hogy bántani fog, noha rángatáson kívül több nem történt, de nem akartam megvárni, míg elfajul. Pedig volt ideje belátni, hogy nem vagyok "olyan" lány, fiúsan öltözködtem, társaságba nem jártam és erkölcsös, vallásos vagyok - a kedvéért végül a kolit is otthagytam fél év múlva, és inkább bejártam. A mai napig nem köszön, ha véletlenül összefutunk, merev arccal és felszegett fejjel elsétál mellettem. Közös ismerősöknek meg terjeszti a kitalációit. Tudtommal több barátnője nem volt, mert senkiben nem bízik azután, hogy én hogy "becsaptam" őt... Mindennek már jó sok éve pedig, de még mindig gyűlöl a nagy semmiért.

2011. okt. 25. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!