Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már nagyon...

Találkoztatok már nagyon érzékeny, sírós férfival?

Figyelt kérdés

A párom 28 éves, 1 éve vagyunk együtt. Voltak előtte is hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de ilyennel, mint Ő még nem találkoztam. Sokszor előfordult már az, hogy fekszünk az ágyon, és csak annyit látok, hogy mindjárt sír. Ekkor megkérdezem mi a baj. Ő pedig elkezd sírni. Elmondja mennyire szeret, és hogy milyen boldog mellettem. Eleinte nagyon fura volt, sokan csöpögősnek állítanák őt be. Megkértem, hogy mondja el a konkrét okát a "kiborulásainak". Ilyenkor azt mondja, hogy sok csalódáson ment már át, és el sem hiszi, hogy megtalált, és hogy itt vagyok vele, és tényleg őt szeretem. Azt mondja, hogy felnéz rám, és belebetegedne, ha elhagynám. Ebből adódóan rettentően féltékeny. Nekem jól esik, hogy ilyen, de néha megterhelő bebizonyítani neki, hogy nem csalom meg, szeretem, stb. Tényleg van olyan férfi, aki már betegesen szeret és ragaszkodik valakihez? Nektek volt dolgotok ilyennel? Mi lett a vége?

21/L

2011. okt. 25. 12:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
7%

Egy férfi legyen férfi, ne egy sírós kislány!

17/L

2011. okt. 25. 12:36
 12/35 A kérdező kommentje:
Aha...hát köszi a hasznos hozzászólásaidat.
2011. okt. 25. 12:38
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként volt "szerencsém" érzékeny, síros fiúhoz.

Pont emiatt szakítottam vele.

17/L

2011. okt. 25. 12:40
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

*

sírós

2011. okt. 25. 12:41
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17 éves "nagylány"!

az én férjemnél keresve sem találnál valódibb FÉRFIT és ezt nem csak a szerelem vaksága mondatja velem, nagyon sok ember véleménye ugyanez.

Mégis képes egy megható youtube-os videón könnyezni, vagy meghatódni egy filmen.

Ez nem gyengeség, ez erősség!

És megható, hogy ennyire megnyílik előttem.

Ha felnősz megérted és kívánok számodra is egy hasonlóan csodálatos férfit!

2011. okt. 25. 12:42
 16/35 anonim ***** válasza:
19%

12:42

Mitől valódi férfi a férjed??

17/L

2011. okt. 25. 12:43
 17/35 A kérdező kommentje:
17 évesen nem hinném, hogy neked volt már kapcsolatod igazi felnőtt gondolkodású, odaadó férfival, aki ráadásul tökéletes szerető, rendes családapa, jó férj. Gondolom ezt akarja megmagyarázni neked a Kedves Válaszoló. És egyet értek vele
2011. okt. 25. 12:46
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól leírtad kedves kérdező.
2011. okt. 25. 12:47
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja, hogy felnéz rám, és belebetegedne, ha elhagynám." Ezzel vigyázz. Általában az ilyenek szoktak öngyilkossággal fenyegetőzni szakítás után. Na meg érzelmileg zsarolni a másikat.

Az ilyen mértékű érzékenység már túlzás. Én is eléggé érzékeny vagyok, meghatódok 1-2filmen stb. De, hogy sírjak, ráadásul ilyen apróságokon... Valami nagyon nincs rendben nála. 22F

2011. okt. 25. 12:52
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Jót mosolyogtam azon,hogy egyik válaszoló hölgy férje képes sírni egy megható filmen,de ő nem...Mert nálunk pont fordítva van.Én egy hiperérzékeny Rák nő vagyok Rák aszcendenssel...De még én se szoktam olyanon sírni, hogy mennyire szeretem a férjem, vagy mi lenne,ha nem lenne...

Olyan ismerősöm nekem is volt férfiban,hogy nagyon érzékeny volt, ideggyengesége is lehetett,mert amikor besorozták katonának, inkább felakasztotta magát.. :(

2011. okt. 25. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!