Mit tennétek akkor, ha a párotok rendszeresen,2 napi szinten később járna haza órákkal?
Egy hét alatt ez a 2. alkalom, hogy este 7 helyett hajnalban jött.
Nem hív fel, nem veszi fel a telefont.
Amikor csak 1-2 órát késik, még neki áll feljebb, hogy ez normális kapcsolatokba belefér.
Szerintetek?
Hát ez így még rosszabb....most is egyedül vagy a gyerekekkel?
Szüleid?Nem tudsz pontot tenni a végére és "megszabadulni "tőle?
Tünde
Hazajött 22.30kor.
Még engem állított be hibásnak, hogy ne hívogassam,amikor tárgyal.
Reggel 10-re ment 1 órás megbeszélésre. Reggel így búcsúztunk el. Utána népszámlálni megy 18-ig.
Hívtam 18kor, mert a kisfiam szeretett volna vele beszélni. 18-22 között vagy 10x hívtam, "nem akart leégni a telefonálással"-ezt mondta.
A lényeg, hogy most úgy néz ki, hogy felragyog a csillaga, így abban a pillanatban engem szarba néz, lenéz, miközben én biztattam eddig, kiálltam mellette a rosszban. Elfogadtam amikor negyedmilliós fizetésem volt, neki meg diákmunkája 33 éves létére. Mostmeg még nem is kezdett el igazán dolgozni, már most ingyen gyerekcsősznek néz-ezt is ő mondta.
Anyuhoz nem költözök vissza, borzasztó lett a kapcsolatunk, a páromnak is sokat köszönhetek itt is, de anyuhoz semmiképp. Jelenleg gyeden vagyok, dolgozni nem tudok menni. 125 e ft a bevételem.
Teljesen kiszolgáltatott vagyok, úgy érzem.
Azt hittem, hogy mennyire jó lesz a külön lakásban, erre nem telik el egy hónap sem, teljesen kifordul magából.
Legközelebb nőt hoz haza, mert jobbat érdemel nálam vagy mi lesz?
Fújjj nekem ilyen undormány, kihasználós faszi nem kellene. Én már most válnék. Egy szemét, a másikat semmibe nem vevő állat ez.
Költözz el a gyerekekkel, mert ez már most rossz!
Én a te helyedben ezt tenném. Ő meg tartsa el a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!