Egy magas lánynak ugye, hogy nehezebb párt találnia?
Hol alacsonyak?? Magyarországon a férfiak átlag magassága nagyobb, mint a nők átlag magassága. Tehát átlagban mi férfiak vagyunk magasabbak az országban. Akkor miről is van szó?
Ja az, hogy nektek, pont olyan pasi jön be aki alacsonyabb mint ti, az egy dolog. Attól még bennetek ne dőljön össze egy világ, csak mert állítólag "magasak" vagytok.
"Míg a honfoglalás korában a magyar férfiak átlagos testmagassága 169 cm, a nőké 158 cm volt, addig napjainkban ez az érték a férfiaknál 176 cm, a nőknél pedig 164 cm."
Azért a 164 centi messze van a 175től, nem tudom miről beszéltek hogy az átlagmagasság...
Ne vicceljetek már!
A 175-176 cm igenis magas nőben!
Magyarországon a nők átlagmagassága 164 cm, a férfiaké 176cm.
Én 166 cm magas nő vagyok, és amit látok, hogy kb. ugyanannyi alacsonyabb, u.annyi magasabb és akkora mint én van a nők között.
A férfiak átlagban 173-180 cm körüliek többségben!
Igenis magas a 170 cm feletti magasság.
Nők:
160 cm alatt alacsony
161-170cm átlagos
171-179 cm magas
180 cm felett nagyon magas
Férfiak:
170 cm és az alatt alacsony
171-179 átlagos
180-190 magas
190 felett nagyon magas
Ha megnézitek a legtöbb embert ezekbe a kategóriákba sorolhatók.
Amúgy én a 166 centimmel körülöttem elég sok agyon magas nőt látok és bizony ők akkorák mint az átlag pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!