"Ez már egy divat lett. Ez akkor sem normális dolog, hogy valaki meleg, ha úgy születik, akkor szégyenlenie kéne, ha meg csak divatból csinálja az meg undorító."
- Na, ez nem semmi. Kérem, valaki magyarázza már meg, hogy lehet valami egyszerre divat, betegség és szégyellnivaló dolog is?
2011. okt. 24. 20:32
22/61 anonim válasza:
*20:27 vagyok. Bocsi, elnéztem azt hogy nem a gyerekek 40-50%-a meleg, csak azoknak akik az utcán élnek. De azért kicsit megnőtt a melegek száma mostanában, hirtelen elég sokan lettek. Sztem azok közül akik felvonulnak, ,,jó esetben'' a 10%-uk meleg, mert úgy született. A többi divatból, vagy nem tudom miért...
2011. okt. 24. 20:34
23/61 anonim válasza:
Mért az nem a gyerekem lenne?Nem dobnám ki.Az egyfajta betegség.
2011. okt. 24. 20:36
24/61 anonim válasza:
Kiküldeném a meleg büszkeség napján felvonulni. Amúgy nem dicsekednék vele.
2011. okt. 24. 20:38
25/61 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy az adat azon része valós, hogy az utcán élő fiatalok 40-50%-a homoszexuális. De! Szerintem az ok-okozati összefüggés fel van cserélve: nem azért kerültek utcára, mert melegek, hanem utcára kerültek, így kénytelenek lettek homoszexuális kapcsolatokba keveredni.
Sajnos egy utcagyereknek mindenhol ez a legegyszerűbb pénzkereseti forma: megélni a saját testéből. :-( És hihetetlen nagy rájuk a kereslet sajnos, nem kell Amerikáig menni, itt, Magyarországon is!
A kérdésre válaszolva: soha nem dobnám ki a gyerekeimet azért, ha valamelyikőjük homoszexuális lenne!
2011. okt. 24. 20:38
26/61 anonim válasza:
most mit kell lepontozni? Aki kidobná lepontozzák azok akik nem. Akik nem bobnák ki azokat lepontozzák a kidobálók. Am kérdező. Csak nem búza vagy, és félsz otthon vallani?
2011. okt. 24. 20:42
27/61 anonim válasza:
20:32-nek válaszolva: Ha valaki melegnek születik, az egy olyan ,,betegség''(tehát nem normális dolog) amit sztem szégyelnie kéne. És ha valaki nem úgy születik, csak az egészet divatból csinálja, na az undrító.
2011. okt. 24. 20:44
28/61 anonim válasza:
Nem lett több a meleg ember, csak többen vállalják fel. Eddig is voltak, csak elnyomták magukban. Most meg úgy gondolják, van akkora tudományos fejlődés, hogy az emberek fel tudják fogni, hogy ez nem deviancia, hanem ilyen is van. Szegények túlbecsülik a ma emberét.
2011. okt. 24. 20:44
29/61 anonim válasza:
Heteró gyerekből még többet dobnak ki mint homokosból. Azok a saját lábukra állnak vagy hogy jön ki ez a statisztika?
2011. okt. 24. 20:45
30/61 anonim válasza:
20:44: tudsz példaként mondani más olyan betegséget, amelyet divatból is lehet űzni?
Meg egyébként szerinted komolyan teljesen normális, hogy valakinek szégyellnie kell egy betegségekt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!