19-hetes vagyok! És kivagyok idegileg! Most derült ki, hogy anyum apja eladja a házat! És nekünk mennünk kell. Utcára szüljem a gyereket? Mi lessz a babával?
A szüleid hova mennek??
Egyedül vagy??
Albérlet??
Nagyszüleiddel laktatok akkor eddig??? Az utcára tuti nem fogod szülni a babát, emiatt ne idegeskedj!!! Nincs valami segítség ami családon belül megoldható lenne?
Tudod mit? Nem vagy egyedül rossz helyzetben. Az enyém is rossz. 17. hetet töltöm mindjárt, a gyerek apjával szétmentünk, külföldön élek EGYEDÜL, mint az ujjam. Nem hajlandó összeköltözni, pedig nekem is jobb lenne. És azon agyalok, hogy itt hagyom az országot a francba és tojok a gyerek apjára mert semmi segítséget nem lehet tőle elvárni sem anyagilag, sem máshogy. Tudja hogy egy koszos, egeres házban vagyok albérletben és arra nem hajlandó hogy segítsen jobb helyre költözni meg átcuccolni stb pedig van kocsija, nekem nincs. Ja és ő teljes munkaidőben dolgozik, én részidőben mivel iskolába járok. Na és én mit csináljak??? :(
Tudom hogy nehéz nem idegeskedni, de muszáj megpróbálni. Sajna nekem sem mindig sikerül. :(
Szia!
Nálam is elég rossz a helyzet.Anyuékhoz hazaköltöztem, mert a párom anyagi helyzete a béka seg..e alatt van. Az enyém is ,de én nem dolgozhatok, ő meg dolgozhatna ja és a lakásában meleg víz sincs vmi miatt, egy ideig hazajártam fürdeni + nála lavórban mosakodtam, de már nem jó a hasamnak. Szeretem nagyon-nagyon, de ha nem változik helyzet szétmegyünk!Nem tudom rólunk gondoskodni.Szóval és sem vagyok a legjobb idegállaptomban, sokszor fáj is a hasam.
Bízom benne, hogy megoldódik minden. Sok kismama rosszhelyzetben van, olvasom más fórumokon is- ez nem vigasztaló tudom, de ott van egy csöppség a hasunkban, aki minden szomorúságért kárpótol maj és akinek nagy szüksége lesz ránk! Fel a fejjel! Vicces, ha látnád a fejem: kisírt,feldagadt szem, lefelé álló száj.
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!