Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlen eltörtem édesanyám...

Véletlen eltörtem édesanyám levesestáljának a tetjét, és most ki nem állhat engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szekrényből ki akartam venni a poharamat, amikor kinyítottam az ajtót, leesett egy bögre, rá a tetőre, és eltört. Anya most utál, mit tehetnék?

15/F

2011. okt. 24. 19:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mostmár utolsó előttivel :)
2011. okt. 24. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha látja, hogy bánt téged, biztosan megbékél. Szerintem is jó ötlet, ha összeragasztod, legalább a szándék miatt.

Majd elmúlik a haragja. Ha nem, akkor tényleg túl van reagálva.

2011. okt. 24. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Meg ne próbáld összeragasztani! Az a legrosszabb, amit tehetsz. A törött dolgokat sürgősen ki kell dobni, hogy az emlékétől is mihamarabb megszabaduljatok. Ha megragasztod, használni valószínűleg már úgy sose lehet, és a ragasztott tárgy mindig emlékeztetni fog ere az apró kis balesetre. Próbáljatok meg egy új levesestálat venni, és máskor legyél óvatosabb, amikor a szekrényben kotorászol.
2011. okt. 24. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen csak kicsit megharagudott rád, de hamar elszáll ez a méreg.

Ha viszont valóban utál, akkor elég h.lye anyud van.

2011. okt. 24. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak pár napig,ez inkább azon élmények közé fog tartozni amit még 99 évesen is felidéz majd.
2011. okt. 24. 22:09
 16/19 A kérdező kommentje:

Már beszél velem, de még mindig:

UTÁLLAK, AZ MÉG A DÉDIM LEVESESTÁLJA VOLT

2011. okt. 25. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem komplett tényleg, ha olyat mond, hogy utállak.

Ha kétezer éves kínai császári amfóra törött volna össze, akkor sem mond egy normális anya ilyet a gyerekének.

S különben is, ha ennyire féltette, miért rakta a használati edények közé?

Másrészt meg én is anya vagyok, tehát átalakulnak a dolgok már ilyenkor. S igen, ha gyerek van a közelbe, számítani kell az átlagosnál jobban a különféle hasonló veszteségekre. Ez, mégha értékes is volt számára, akkor sem jogosítja fel, hogy ilyet mondjon.

2011. okt. 25. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, szegénykém. Édesanyádnak nincs joga így beszélni veled, még akkor sem, ha mégoly féltett levesestál tört is össze. Nem utál ő téged csak a harag mondatja ezt vele, de minden kétséget kizáróan túlreagálja a dolgot.

Nem a tál fontos, hanem az emlékek maguk, amiket a dédijéről a szívében őriz. A tál eltörhet, de az ő emlékei nem.

2011. okt. 28. 17:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Idióta egy anyád van ha ilyet mond egy tálra, neki is csak arra kellett a gyerek mert megszokás a házasságokban....nekem is volt értékes tárgyam ami eltört meg hasonlók mégse vertem ki a hisztit mert az csak egy tárgy.
2011. okt. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!