Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy véletlenü...

Előfordult már, hogy véletlenül szellentett vki a házastársa előtt?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés nem az eljegyzéshez,hanem a házassághoz kapcsolódik.További kérdésem ,hogy utána mi történt? Ki hogy reagálta le? Illetve utána elfogadottá vált, vagy továbbra is szégyellni való számotokra? Van akiknél ez elfogadott? (Esetleg úgy ,hogy a férfinak lehet, a nőnek nem?) Nők és férfiak válaszait egyaránt várom.
2011. okt. 24. 16:02
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én minden esetben igyekszek átmenni egy másik szobába, még arról is hazudni szoktam, hogy miért megyek át, és ezt a szokásomat szeretném megtartani. Az viszont egyáltalán nem zavar, ha a párom teszi, sőt bevallom ez számomra azt jelképezi, hogy megbízik bennem és a családtagjának tekint.
2011. okt. 25. 00:46
 32/32 anonim válasza:
hidd el jó érzés lesz előtte egy nagyot nyomni :D én kb2 hét után csináltam,anyósom,meg korábban előttem,de csak nevetünk rajta....
2012. aug. 25. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!