Előfordult már, hogy véletlenül szellentett vki a házastársa előtt?
Akkor én UFO vagyok, mert véletlenül még soha nem sikerült.
Ha érzem, hogy igény van rá, akkor elvonulok, vagy a férjemnek tanácsolom, hogy tévézzen egyet a lakás másik végében.
Nemrég derült ki, hogy a zellerkrémlevesben a tömény zellert nem tudom megemészteni. Akkor vagy két órán keresztül kényszertévézett a férjem.
Nekem kellemetlen, ha más is tanúja a dolognak.
Ilyet ne kérdezz, mert megköveznek. :D
Amúgy mi szoktunk, nem zavar minket.
Várom a fröcsögő leveleket, amiben lehordtok, mint anno. Mert ugye attól jobb emberek vagytok.
Párom azt szokta mondani, hogy a nők sosem pukiznak kiizzadják:))..
Néha belefér, emberek vagyunk.
Shrek után szabadon jobb kint, mint bent!:))
Nő léttemre én vagyok a kevésbé feszengős.
Igaz ritkán szoktam,és halkabbakat.
Még kevés ideje voltunk együtt,amikor párom korházba került,fekvés,én apoltam.2 nap kellett mire kiszedtem belőle mi baja.Nem mert előttem pukizni.Nem tudtam sirjak,nevessek vagy leszidjam mint a gyereket,hogy hogy lehet ennyire buta,hogy műtét után megkockáztatja h felpuffad..eleinte szégyellős volt,de mivel ágyhoz kötve,és még pisiltetni is én,ezért pár nap alatt feloldódott.
Azóta nem gond egymás előtt,nem szólunk semmit,nem egymás orra alá és kész.
Nem mentem volna hozzá olyanhoz,aki miatt állandóan görcsölnöm és puffadnom kell,mert bizony elég sok kajától képes vagyok erre.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!