Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy véletlenü...

Előfordult már, hogy véletlenül szellentett vki a házastársa előtt?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés nem az eljegyzéshez,hanem a házassághoz kapcsolódik.További kérdésem ,hogy utána mi történt? Ki hogy reagálta le? Illetve utána elfogadottá vált, vagy továbbra is szégyellni való számotokra? Van akiknél ez elfogadott? (Esetleg úgy ,hogy a férfinak lehet, a nőnek nem?) Nők és férfiak válaszait egyaránt várom.
2011. okt. 24. 16:02
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
21%

Ez teljesen természetes dolog.

Egyébként egy barátnőmnél még a nagydolog elvégzésénél is bent van a pár másik fele a wc-ben.

2011. okt. 24. 16:20
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

16:20

Hogy-hogy??? Pl. megkérdezi, hogy "Szivem, megyünk sz_rni?"

2011. okt. 24. 16:23
 13/32 anonim ***** válasza:
94%

Nem gond ez nálunk, sosem volt. Azért próbáljuk nem egymás előtt kiengedni ha lehet, de ha úgy sikerül, akkor egy bocsival el van intézve. Mondjuk kajáláskor inkább kisietünk, ha jön.

Nálunk a wc-zes sem gond. Rossz az ajtó a fürdőszobán, ott van a wc is, símán akinek kell az megy és kész. Gyorsan lehúzzuk.

2011. okt. 24. 16:39
 14/32 anonim ***** válasza:
5%

hát én kb örülök ha odadörrenthetek az orra alá,nem szokott szólni én viszont jókat mosolygok,bár sokszor van hogy ilyen recsegős jön azt nem nagyon szereti de én annál jobban röhögök...

ha egy nő fingik az eléggé gusztustalan,én kimondottan utálom ha fingik és leoltom hogy lehet ilyen igénytelen.

2011. okt. 24. 16:40
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Miért igénytelenség a nők fingása? Nekik is ugyanúgy van bélműködésük -.-'
2011. okt. 24. 16:45
 16/32 anonim ***** válasza:
95%
Hát én azt gondolom,hogy az a legtermészetesebb dolog,ha az embernek van anyagcseréje :D! És szerintem egy kapcsolatban,legyen az csak párkapcsolat vagy házasság,nem kell bélcsavarodást kapni :)!Ha egy párkapcsolatban valakinek meg gáz az,hogy szellent vagy ő,vagy a párja,akkor annak nem is való kapcsolat! Aki az ilyenen fennakad az nem érett gondolkodású ember!
2011. okt. 24. 16:55
 17/32 anonim ***** válasza:
68%

Volt már sok ilyen kérdés, de érdekes módon itt még nem bukkant fel egy olyan tökéletes csodanő sem, aki még egy kisebb fajta büfit sem ereszt meg, pedig már 45785497346 éve házas. Imádom, mikor azzal vagdalkoznak, hogy az nem is ember, főleg nem nő, aki pukizik, a pasija meg tuti csalja, mert pfej, nem is lehet leviselni.

Szerintem meg tök természetes, amelyik férfi ezen kiakad, az biztos még nem is pukizott soha a másik előtt, de akkor ne is gondolkozzon apás szülésben, mert az aztán tényleg egy kulimászos dolog. Mi még el sem jegyeztük egymást, de nem csinálunk ebből ügyet, tudja ő nagyon jól, hogy én sem kiizzadom a dolgokat, hanem normális, egészséges bélmozgásom van, aminek ez is a része. Ha kicsúszott, hát akkor kicsúszott.

2011. okt. 24. 17:03
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Még direktbe is előfordult, mintkét részről és nem is egyszer. Mi ugyan csak élettársak vagyunk, nem házasok, de ez sosem volt gond nálunk. Párom (ő a férfi), bármikor eldurrantja magát, bár nem úgy, hogy az orrom alá vagy hasonló, nem bunkó, de én mondtam neki, hogy ne zavartassa magát. Ha úgy van, én is szoktam. Normális kapcsolatban az ilyen nem lehet probléma.
2011. okt. 24. 17:08
 19/32 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon érdekes. Hát a mi házasságunk normális, mégis mindig megadjuk egymásnak a tiszteletet, hogy nem fingunk a másik orra alá, mivel mindketten undorítónak találjuk a fingszagot és közönségesnek az olyan embert, aki ezt mások előtt cselekszi. Nem tudom, mások mekkora palotában laknak, de mi mindig eljutunk a wc-ig a békegalambbal, s csak ott engedjük el.
2011. okt. 24. 18:11
 20/32 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: Akkor veled sose fordult elő, hogy véletlenül kicsúszott? Például erős prüszkölés hatására?
2011. okt. 24. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!