Mit tudnék tenni, hogy ne durranjon el hamar az agyam?
Én néhány éve szedtem a Bioriontól egy homeopátiás nyugtatót, szopogatni kellett. Ennek ugye épp az a lényege, hogy nem gyógyszer, hanem homeopátiás készítmény. Nem minden homeo dolog válik be, de ez nekem tényleg segített. Nem ütött ki, csak lenyugtatott, csökkentette a szorongásomat és végre normálisan tudtam aludni. Életet mentett abban az egyetemi félévemben, nagyon kikészültem. Szoktam még nyugtatóteát is inni, a Naturlandnak van egy orbáncfű-citromfű-komló teakeveréke, de ez nem annyira jó mint a homeós tabletta. Meg ezt nem is lehet inni, ha fogamzásgátlót szedsz, az orbáncfű miatt.
25 N
Válts munkahelyet, szakíts vagy menjetek el párterápiára.
Én is ajánlanám, hogy látogass meg egy pszichológust, életvezetési tanácsadót.
Szia!
Valamelyik válaszoló írta a halolaj kapszulát. Ez szerintem is nagyon jó, mert omega3-at tartalmaz. És ugye Magyarországon az emberek nem fogyasztanak túl sok halat.
Egyébként olvastam egy kutatásról, miszerint az ideges típusú emberek gyakrabban szenvednek az omega3 hiányától.
Legalább egy próbát megér, lehet ez hiányzik a szervezetedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!