Egy 29 éves nő már vénnek számít?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 23:14
12/32 anonim válasza:
Attól függ mire?
Én is 29 éves vagyok.Van egy gyönyörű 2 éves fiam de pl anyának rettenetesen öregnek érzem magam.Sokkal jobb lett volna,ha 20 éves korom körül szülök.
13/32 anonim válasza:
Anyám 33 évesen szült engem, most 54. Fiatalosak a szüleim.
14/32 anonim válasza:
Akkor vagy "öreg", amikor egy szemben jövő lány -akiről azt gondolod, hogy korod béli-,
csókolommal köszön neked!!!
15/32 anonim válasza:
Érdekes módon ilyen értelmes kérdéseket mindig csak nők tesznek fel..
Szerintem inkább sötét vagy,és nem vén.
30/N
16/32 anonim válasza:
Vannak, akiknek igen, de velük nem kell foglalkozni.
17/32 anonim válasza:
Nem számít vénnek, de egy 18-20 évesnél lánynál nincs szebb, feszesebb a bőre, és egyszerűen jobb. Ezt a legtöbb férfi így gondolja, max. nem mondják ki.
18/32 anonim válasza:
ha a 29 vén akkor a 80 éves öreganyám micsoda? élőhalott? :)
19/32 anonim válasza:
Hogy merülhet fel egy fiatal emberben (mondom: EMBERBEN) ilyen kérdés?? Őszintén: megáll az eszem...és toporog.:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!