Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálhat az anyám ha nem...

Miért utálhat az anyám ha nem tettem ellene semmi rosszat? 17/L

Figyelt kérdés
Egyik nap hallottam a fürdőszobából ,hogy veszekednek és anya azt mondta apának ,hogy "ha nem tetszik akkor költözz el ,de vidd el innen magaddal a kis szajhádat is"
2011. okt. 23. 18:45
1 2
 11/19 bánomisén ***** válasza:
88%

Á, szerintem nem rád értette, itt biztos valami más van, a szüleid között lehet valami probléma, esetleg apukád becsajozott. Ez ki is boríthatta annyira anyukádat, hogy veszekedjen vele, szóval logikusnak tűnik.

Beszélj anyukáddal, kérdezd meg tőle. Mondd meg, hogy mit hallottál és rosszul esett, mert úgy gondolod, rólad beszélt. Szerintem azt fogja mondani, hogy nem és igaz is lesz.

2011. okt. 23. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:

"De vidd el innen a kis szajhádat is"

Honnan? Akkor hogy értette, hogy 'innen'?

A lakásból?

Mert nekem nagyon úgy hangzik, hogy tudta, hogy mire vagy kire szeretne célozni. És nem valaki másra, mert a mondatban is benne van, hogy innen. Elég egyértelműnek tűnik, de

inkább én is azt mondom, hogy beszélj anyuddal, kérdezd meg tőle, hogy mitől akadt így ki. És miért mondta ezt.

2011. okt. 23. 19:08
 13/19 A kérdező kommentje:

19:08

Igen, elég egyértelműen célzott rá.

2011. okt. 23. 19:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Azóta normálisan viselkedik veled és az apáddal? Mert akkor nincs probléma...
2011. okt. 23. 19:11
 15/19 A kérdező kommentje:

19:11

Normálisan, de akkor is érzek valami feszültséget.

2011. okt. 23. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, és apáddal is konzultálj valószinüleg Ő a normálisabb.És kérdezd meg anyádat hogy mire értette hogy "kis szajha" vagy?Mert hallotad mikor mondta apádnak.

Ennyire logikátlan?:S:S:S

2011. okt. 23. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Általában beszélgetni kell másokkal és meg tudsz dolgokat, információkat kapsz.Csak jó kérdést kell feltenni.

Remélem segítettem.

2011. okt. 23. 20:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Na megkérdzted anyukádat??
2011. okt. 23. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Èn simán megkérdezném töle,tiszta vizet öntenék a pohárba, és nem kinoznám magamat a gondolattal ,hogy rám vagy másra értette.
2011. okt. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!