Lesz ma családi potlék?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 07:17
1/4 anonim válasza:
Nem hinném. Nekem általában a hónap 3. munkanapján érkezik a számlámra, és a csak szerdán lesz.
2/4 anonim válasza:
Attól is függ melyik banknál vagy. Múlt hónapban elsején utaltak,másodikán a számlámon volt a csp. UniCredit-nél vagyok.
3/4 anonim válasza:
Szia! Nem lesz ma családi pótlék. Nem attól függ, hogy múlt hónapban hanyadikán utalták.
A Magyar Államkincstár honlapján rajta van az egész éves utalási naptár.
Most az utalás 4-én, a postai fizetés pedig 5-én lesz. Leghamarabb holnap kapunk családi pótlékot. Én is megnéztem mert eddig mindig hamarabb jött, de sajnos most a májusi és legközelebb a december lesz az amikor 4-én indítják.
4/4 anonim válasza:
Nem azt írtam,hogy attól függ hányadikan utaltak a múlt hónapban!!! Példának szántam,hogy nekem az utalás másnapján rajta volt a számlán a pénz. De többen írták már itt,hogy más banknál,csak 2-3 nap múlva kapják meg. Ezért miért kellett lepontozni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!