Balogh viola kérdése:
Mikor lesz családi pótlék utalás áprilisba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 12:13
1/8 anonim válasza:
Családi pótlékot minden hónap 2. munkanapján utalják a lakossági számlákra ez jelen esetben április 4 hétfő.
2/8 anonim válasza:
Ez még közel sem biztos,hogy negyedike. Volt már hogy szombatra esett másodika és ráutalták elsején.
5/8 anonim válasza:
Tuti biztos, hogy 4-én lesz. 1-én még nem volt rajta a számlákon már 3 éve és ezt biztos forrásból tudom :)
első voltam.
6/8 anonim válasza:
Beírod a keresőbe hogy családi pótlék utalás,és kiadja hogy elsején ráutalják a számlára.Csak azt nem tudom hogy az utalás napján leadja-e.Második voltam:))
7/8 anonim válasza:
Ha elsején utalja akkor csak a következő munkanapon lesz rajta. Ha megfigyeled minden hónap második munkanapján van a számlákon a családi. Azért vagyok ilyen biztos benne, mert bankban dolgozom és nekünk fel kell készülni a kifizetésre.
első voltam
8/8 anonim válasza:
Köszi a felvilágosítást,akkor nemis nézem a számlát!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!