Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a "családomból"...

Elegem van a "családomból" mit megyek? Ha elköltözöm miből tartsam el magam?

Figyelt kérdés

Apámmal élek és 2 testvéremmel (2-3 évvel fiatalabbak.) A problémám az, hogy elegem van az úgynevezett "családból" szinte senkivel sem tartom a kapcsolatot. egy napom abból áll, hogy:

- 5:40-kor kelek, elkészülök

- 6:33-kor indul a buszom suliba (40km az út)

- Elsétálok suliba, Sulit végigülöm

- hazabuszozom

-ha apámmal találkozom csak annyit mondok neki hogy "csá".

Ennyi a napi kommunikáció közöttünk.

Ezután "elszigetelem magam" a szobámba és a haverokkal ismerősökkel beszélgetek, twitterezek, skype-olok. Játszok,tanulok,programozok.

Utálok buszozni, utálom hogy napi szinten: 3-4 óra elmegy az életemből azzal hogy utazom.

A tanulással nem sok problémám van 3-4es tanuló vagyok. Jelenleg középiskolába járok, érettségire tanulok informatikai irányultsággal.

Gondolkozom rajt hogy Budapestre költözöm, ha megszereztem az érettségit, de az még 1-2 év. Budapesten szakmát tanulnék. Úgy érzem hogy nem vagyok képes túlélni ezt a pár évet. De albérletbe se tudnék elköltözni mert nem igazán van ötletem, hogy miből tarthatnám el magam.Ha elköltöznék akkor mindenképpen pestre szeretnék menni.(ami innen kb: 180-200km) Nem tudom mit tegyek. Segítsetek! 17/F

2011. okt. 23. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok.És mit tesznek amiért nem akarsz velük lenni?Miért irritál?
2011. okt. 23. 13:21
 12/14 A kérdező kommentje:
"Anyám" 5 éve lépett le, abban a városban lakik ahova suliba járok,gondolkoztam rajt, hogy elköltözöm hozzá, de olyan kicsi lakásuk van, hogy a pasijával ketten alig férnek el. Apám nem próbált meg beszélgetni velem, és ezek után már nem is tartok rá igényt. Utálok osztozkodni a testvérek között, és hogy az egyke gyerekek mindenből 3x annyit kapnak mint én. nem igazán tudom megfogalmazni bővebben, lényeg az hogy le akarok lépni.
2011. okt. 23. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted, az egyke gyerek örülne annak, ha osztozkodnia kellene. Nem is baj, hogy át kell adnom a számítógépet a tesóidnak, addig is tanulsz legalább.
2011. okt. 23. 14:04
 14/14 joshy8084 válasza:
Azóta lepörgött 4 év, kíváncsi lennék, mi lett a tisztelt kérdezővel. :) Szóval, ha még olvasod ezt, légyszi foglald már össze, mit léptél, mire jutottál? Köszi!
2015. dec. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!