Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elszúrtam az érettségim...

Nagyon elszúrtam az érettségimet, nem merek a szüleim szemébe nézni. Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Ma számolgattam, kb 70% lesz középen és még leronthatom a szóbelivel is. Apám azt mondta, hogy ha nem lesz min. 80, akkor ne kerüljek a szeme elé. Még nem mondtam neki, hogy kb ennyi lesz, de nagyon félek! Barátnőmnek emelten lett ennyi és még ő sem volt megelégedve, hát akkor én? Elrontottam a jövőmet is ezzel:((
2011. okt. 21. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, azért mert te úgy számoltad annyi is lesz? És miről beszélsz? Elrontottad az életedet? Te hogy gondolkozol? Nekem az érettségiben 1 db jó jegyem volt a 4-es most 21 vagyok és saját üzletem van. Nem fog agyonverni senki mert nem 80% vagy, nem is értem az ilyen szülőket, szarságokkal lestresszelik az így is agyonhajszolt érettségizőket.
2011. okt. 21. 17:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha ez így sikerült, tuti nem menne az emelt. Az klasszisokkal nehezebb, olyan, mint egy felsőfokú. Ezt szerettem volna megírni egy 80-ra, mert még készültem is rá, erre ilyen rossz lett. Egész nap csak bőgnék!:(
2011. okt. 21. 17:39
 13/23 Hailey13 ***** válasza:

nyugi. már megtörtént, ne bánkódj emiatt.

és a szóbelit akkor is tessék tisztességesen megcsinálni:D

szorítok:D

a faterod miatt se stresszelj. nekem is ilyen apa, folyton a legtöbbet várja el tőlem, ha azt mondom egy nehéz dolgozat ötös lett, akkor megkérdezi: nem CSILLAGOS ötös? mit rontottál el?

de egyébként meg ha véletlen becsúszik egy kettes, egyáltalán nincs kiakadva. szerintem ezzel a szülők segíteni próbálnak, nem hát valljuk be rosszabb ha egy szülő le se szarja hogy mi van.

kitartás!

2011. okt. 21. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Nos én a töri érettségimet szóbelin 7%-kal javítottam, bár nekem nem volt ilyen rossz az írásbelim. Amúgy: ez előre hozott volt, csinálhatsz belőle még egy emeltet, de akkor tessék rá nagyon keményen tanulni!
2011. okt. 21. 17:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Figyelj az írásbelit én is elszúrtam(igaz ennek már 3,5éve), de a szóbelin maximális pontot kaptam és meg is dicsért az elnök:) Szóval most csak arra koncentrálj, hogy a szóbelid jól sikerüljön. Egyébként, hogy van? (már elfelejtettem) 120pontot ér összesen és ebből mennyi a szóbeli és írásbeli?
2011. okt. 21. 17:47
 16/23 anonim ***** válasza:
ja és az angolról még annyit, hogy az minden évben elég szivatós egyes feladatoknál, de én is sokkal jobb százalékot kaptam végül, mint amire számítottam, szóval simán lehet h 75%-os lesz azt feljavíthatod még 7%-kal egy ,maxos szóbelivel, úh ne keseredj már el előre!!!
2011. okt. 21. 17:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha nagyon elrontod, elmész pótérettségizni, feljavítod, és kész.
2011. okt. 21. 18:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mások örülnének hogy egyáltalán sikerült az érettségi. Az érettségi nem ad gazdagságot de még tudást sem.
2011. okt. 21. 18:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúúgy ha csak túl akarod tenni magad az egészen, piálj pár hétig aztán elfelejted.
2011. okt. 21. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:

De a 70%-ot még fel lehet javítani 80-ra a szóbelivel,nem?

(Legalábbis nekem pont 80% lett tavaly a törim,a szóbelim 100% lett, nem emlékszem pontosan az írásbeli százalékára, de szerintem nem volt meg a 70%)

2011. okt. 21. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!