Hugom irigy rám, mert én okos vagyok. Igaza van hogy e miatt normélisan beszélni sem akar velem sokszor?
Én csak leírtam a tényeket.. Minek cifrázzam? Amugy mondogatja néha, hogy de jó neked, hogy... tudsz ilyet, tudsz olyat-meg mondja, hogy ő meg milyen hülye. Mondogatom neki, hogy nem hülye, szoktam bátorítani, segítek neki a tanulásban, régebben kikérdeztem abból, amit meg kellett tanulnia.
Aztán ha rájön, mindenfélét mond. Eszembe juttatja, hogy pattanásos vagyok, mondja, hogy törpe vagyok (a magasságom miatt). Egyszer azt bökte ki, hogy szerinte én sose fogok férjhez menni... Egyébként tisztában van vele, hogy ő szép.
Szerintem inkább téged bánt, hogy a húgod szép és ezért kerestél magadnak egy olyan területet, amiben jobb vagy.
Ne aggódj, te is meg fogsz szépülni, csak ne engedd, hogy az irigység és az önteltség elcsúnyítson.
Tanulj tovább és fejleszd a képességeidet és ne kérkedj vele a húgodnak. Az sem szép ha ő ilyeneket vág a fejedhez, beszéld meg vele, hogy ez neked rosszul esik, inkább próbáljatok meg egymás támaszai lenni.
De ehhez neked el kell fogadnod, hogy a húgod szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!