Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hugom irigy rám, mert én okos...

Hugom irigy rám, mert én okos vagyok. Igaza van hogy e miatt normélisan beszélni sem akar velem sokszor?

Figyelt kérdés
De ő meg pl szebb nélam. Lehet, hogy okos vagyok, és tehetséges (több dologban), de ezzel az erővel én is haragudhatnék rá, mert ő meg szép. És nem is buta. Csak annyi, hogy nekem több ész jutott, neki meg a jó kinézet.
2011. okt. 21. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy írigy rád? Miben nyilvánul meg?
2011. okt. 21. 14:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Én csak leírtam a tényeket.. Minek cifrázzam? Amugy mondogatja néha, hogy de jó neked, hogy... tudsz ilyet, tudsz olyat-meg mondja, hogy ő meg milyen hülye. Mondogatom neki, hogy nem hülye, szoktam bátorítani, segítek neki a tanulásban, régebben kikérdeztem abból, amit meg kellett tanulnia.

Aztán ha rájön, mindenfélét mond. Eszembe juttatja, hogy pattanásos vagyok, mondja, hogy törpe vagyok (a magasságom miatt). Egyszer azt bökte ki, hogy szerinte én sose fogok férjhez menni... Egyébként tisztában van vele, hogy ő szép.

2011. okt. 21. 14:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy elütök egyes betűket, gyorsan írok a laptopon és még nem sikerült hozzászokni. Nincs kedvem javítani... Ilyen igénytelen vagyok :)
2011. okt. 21. 14:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább téged bánt, hogy a húgod szép és ezért kerestél magadnak egy olyan területet, amiben jobb vagy.

Ne aggódj, te is meg fogsz szépülni, csak ne engedd, hogy az irigység és az önteltség elcsúnyítson.

Tanulj tovább és fejleszd a képességeidet és ne kérkedj vele a húgodnak. Az sem szép ha ő ilyeneket vág a fejedhez, beszéld meg vele, hogy ez neked rosszul esik, inkább próbáljatok meg egymás támaszai lenni.

De ehhez neked el kell fogadnod, hogy a húgod szép.

2011. okt. 21. 14:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Ő tisztában van vele, hogy szép, te tisztában vagy vele, hogy okos vagy. Míg nem késő, szólj a szüleidnek hozzanak össze egy tesót, ő talán jó lesz. A világ gazdagabb lenne vele, mert szépből meg okosból már van éppen elég.
2011. okt. 21. 14:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem kellett semmilyen területet keresnem, mert már gyerekkoromban kiderült amit már előzőleg is mondtam.
2011. okt. 21. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Frászt vagy te okos, aki igazán okos, ilyet nem mond magáról. Ezt ne hangoztasd, mert ki fognak röhögni, csak egy jó tanács. A magyartanárom mondta mindig gimiben, hogy az igazán okos ember sose érzi magát elég okosnak. Könnyen lehet, hogy a húgod (és nem hugod) sokkal intelligensebb valójában és még szebb is. Na ez a szopacs:PPP
2011. okt. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!