Hogy lehetne észhez téríteni barátnőnket, hogy ne éljen ennyire a rózsaszín ködben?
Szia! Az én barátnőm is az utolsó évben kattant meg. Pasit váltott, ráadásul az osztálytársunkat, mellé ült, folyton vele lógott. Nem akartam kettejük közé furakodni, de azért 4 év barátság után annyit elvártam volna, hogy reggel odaköszön, délután meg elköszön. Nem vesztünk össze, egyik napról a másikra tette ezt. A mi barátságunk emiatt tönkre ment, pedig én próbáltam vele ennek ellenére ápolni a kapcsolatot. Azóta is együtt van a sráccal, de már bevallotta, hogy nagyon megbánta, hogy összejött vele (nem szakít vele, mert pénzes a gyerek), és hogy emiatt tönkre ment a barátságunk.
A barátokat sosem szabad hanyagolni.
Én a helyedben átküldenék neki emailben egy olyan diavetítést, zenével, esetleg aláírt szövegekkel, amin a közös emlékeitek képei vannak. Bulik, kirándulások, filmnézés, ökörködés, sétálás... akármit. :)
Én javasoltam a mobilmentes kikapcsolódást. :)
Egyébként, most hogy belegondoltam, nekem is volt egy ilyen barátnőm. Egyik napról a másikra minden megváltozott, amikor összejött az osztálytársunkkal. Szó nélkül átült mellé, addigi legjobb barátnőjét se szó se beszéd, hagyta ott.
Onnantól kezdve megszűnt a kommunikáció köztünk.
Mindig is tudtuk, hogy befolyásolható és kapcsolatfüggő, de hogy ennyire?
Fájdalmas tapasztalat volt, a kapcsolatuk persze nem tartott túl soká, de mi azóta elballagtunk, és a barátságunk teljesen megszűnt.
Sajnos sok ilyen ember van, és sajnálom őket, mert amíg önmagukban nem boldogok, addig egy kapcsolatban sem lesznek igazán azok, és igaz barátokra mindenkinek szüksége van, mert a pasik bizony jönnek-mennek, főleg tizenévesen.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!