Hogy lehetne észhez téríteni barátnőnket, hogy ne éljen ennyire a rózsaszín ködben?
utolsó vagyok. várni kell, amíg kicsit múlik a rózsaszín köd..csak ebben az a legrosszabb, hogy ha meg szakítanak akkor a te válladon sírja majd ki magát...meg az amikor előtte megbeszélitek, hogy közétek senki sem állhat aztán meg mégis... tényleg nem tudok semmit amivel fel lehetne ébreszteni, én már legszívesebben néha földhöz b*sznám a telefonját hogy kicsit figyeljen már rám amikor mondani szeretnék valamit...nálunk úgy volt hogy hétvégén felköszönt a szülinapom miatt..ami egy hónapja volt kb de mindegy. de kiderült hogy mégsem, mert a srácnál festés lesz és oda ő is kell...már kb 2 hete lefixáltuk, de mégis simán lemondta...ez van..
ti amikor megpróbáltatok beszélni vele őszíntén arról, hogy mennyire rossz ez nektek, akkor mit mondott?
teljesen ugyanezt érzem én is, nekünk is utolsó év, ugy képzeltem, hogy majd milyen jó lesz...ahhha....hát nagyon..
örülök neki hogy boldog csak nagyon fáj ez így...
ha gondolod, írj privit, ott is beszélgethetünk:)
Kérdező, esetleg egy szabad pillanatban kérdezd meg (ha ilyen nincs, írj emailt, smst.. :) ) hogy nem hiányoznak-e neki a régi közös programok?
Ha nem, akkor nem tudsz mit tenni, neki már csak a barátja számít.
Ha igen, gyorsan próbáljatok meg valamit szervezni esetleg föld alá (ha pesti vagy, van egy csomó ilyen szórakozóhely), fürdőbe, ahol nem tudja a telefonját használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!