Apukám azt szeretné, ha én is normális fiatal lennék, de én nem vagyok, most mit csináljak?
pont ilyen lányok a legjobbak
nehogy változtass
Köszi az eddigi válaszokat amúgy!
100%, hogy nem csak én gondolom, hogy csalódás vagyok neki. :( Sajnos
A rokonságom többi tagja is eléggé furcsának tart engem,mert ők is teljesen mások,de ők valahogy el tudtak fogadni,vagy legalábbis beletörődtek,hogy ilyen vagyok,és kész,őbennük nem érzem a "csalódás"-t.Apámban meg igen,és borzalmas :(
Érdekes dolog, hogy aki ide ír, az szuper normális, csak a szülei nem értik meg, az orvosa vandál, a férje egy állat, az anyja nem normális. A tanárai csak vele kivételeznek, pedig amúgy meg nagy barmok. stb.
"lenézi az egész személyiségemet,hogy ilyen kis csendes vagyok,vagy mit is mondjak magamra :-/ "
lehet, egyszerűen csak mulyának tart.
Utolsó komment jó, de szerintem azok írnak akiknek valami bajuk van tehát általában Őket sértik meg.
Amúgy Kérdező mond meg apukádnak hogy Te nem vágysz ilyenekre de ha ez a mániája Ő nyugodtan elmehet Téged nem zavar.Ne adj annyira mások véleményére ha nem érzed magadra jogosnak, mert csak fölösleges fájdalmat okozol magadnak, és nincs értelme megfelelni magadnak ha megfelesz légy boldog és ezt közöld azokkal is akiknek ez nem tetszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!