Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvérem anyja szerint...

A testvérem anyja szerint miattam halt meg az apukám, és ha ő lett volna mellette akkor most is élne. Igaz lehet?

Figyelt kérdés

Apumnak az első házassága 6 évig tartott, lett belőle egy fiú, a bátyám. Elváltak és megnősült újra, ebből a házasságból lettem én. Anyukám 12 éves koromban halt meg, és ketten maradtunk. Mikor 17 éves lettem apu lebetegedett, de annyira makacs ember volt, hogy nem ment orvoshoz. Egyszer éjszaka elesett és beütötte a fejét, pár nap múlva nem ismert meg, összevissza beszélt. Én akkor a tesómnak telefonáltam hogy mi lehet vajon vele. Idejött és kihívta az ügyeletet. Az orvos győzködte hogy menjen kórházba kb 1 órás rábeszélés után bement. Akkor már nagyon rosszul volt, pelenkázni kellett meg ilyenek. Rá 2 héttel meghalt.

A tesóm anyja nekem esett hogy "Ha apád velem maradt volna még most is élne, te vagy a hibás a haláláért mert nem hívtál neki rögtön mentőt" Azóta eltelt 3 év, de még most is bánt, hogy talán igaza van és miattam halt meg....

2011. okt. 20. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Mondjuk azért 17 évesen már gondolhattad volna, hogy egy fejsérüléshez mentőt, vagy legalább ügyeletes orvost kelll hívni. Ki hívta volna ki, ha te nem?
2011. okt. 20. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:

A tesód anyja egy barom..

17 éves voltál, utólag könnyű okosnak lenni, de akkor miért nem ment oda hozzád segíteni vagy ő vagy a tesód?

Ne magadat hibáztasd, nem te vagy a hibás..

2011. okt. 20. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A "Ha apád velem maradt volna" c részből látszik, hogy ez a npő egyezerűen nem bírta elviselni, hogy apukád elvált tőle, és nem magában kereste a hibát, és bűnbakot keres, és persze, hogy egyszerűbb a saját igazát azzal bizonygatni, hogy egy védtelen, gyenge tinire keni az egészet, őt akarja bűnösnek beállítani. Kíváncsi vagyok, neki ilyen esetben lett-e volna lélekjelenléte bármit is csinálni. Könnyű azt mondani, hogy hívj azonnal mentőt, de ha egy fiatal ember, akinek valószínűleg még nem is volt dolga ilyen súlyos rosszulléttel, lehert, hogy még életében nem is hívott mentőt, ilyennel találkozik, egyáltalán az egy erős dolog, hogy nem pánikol be azonnal, hanem tesz vmit-te felhívtad a tesódat. Mki keres önigazolást, de ez már több a soknál. 17 évesen nem dönthettél apukád helyett, te felajánlottad, ő elutasította, ő volt a felelős ezért a döntésért, és nem te. Azért elbeszélgetnék ezzel a nőszeméllyel, hogy ez a szemétkedése mire volt jó-apukád már nem jön vissza, de neked ez valószínűleg egy életre megmarad a fejedben... de ne hidd azt, hogy a te hibád az egész, még véletlenül sem!
2011. okt. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!