A testvérem anyja szerint miattam halt meg az apukám, és ha ő lett volna mellette akkor most is élne. Igaz lehet?
Apumnak az első házassága 6 évig tartott, lett belőle egy fiú, a bátyám. Elváltak és megnősült újra, ebből a házasságból lettem én. Anyukám 12 éves koromban halt meg, és ketten maradtunk. Mikor 17 éves lettem apu lebetegedett, de annyira makacs ember volt, hogy nem ment orvoshoz. Egyszer éjszaka elesett és beütötte a fejét, pár nap múlva nem ismert meg, összevissza beszélt. Én akkor a tesómnak telefonáltam hogy mi lehet vajon vele. Idejött és kihívta az ügyeletet. Az orvos győzködte hogy menjen kórházba kb 1 órás rábeszélés után bement. Akkor már nagyon rosszul volt, pelenkázni kellett meg ilyenek. Rá 2 héttel meghalt.
A tesóm anyja nekem esett hogy "Ha apád velem maradt volna még most is élne, te vagy a hibás a haláláért mert nem hívtál neki rögtön mentőt" Azóta eltelt 3 év, de még most is bánt, hogy talán igaza van és miattam halt meg....
A tesód anyja egy barom..
17 éves voltál, utólag könnyű okosnak lenni, de akkor miért nem ment oda hozzád segíteni vagy ő vagy a tesód?
Ne magadat hibáztasd, nem te vagy a hibás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!