Telhetetlen vagyok? Apósomék tele vannak pénzzel, mi meg élünk egyik napról a másikra?
Kedves hozzászólók! Ti aztán nagyon értetek a vállalkozás mikéntjéhez! Csak mindenkinek a pénz szaga jár az eszében, valamikor 15 évvel ezelőtt szűkösen éltem, mára jobban megy, kemény munka van mögötte, nem "rinyáltam, mint a kérdező telhetetlen meny"! Ha nem tetszik, ki kell mondani és lehet más munka után nézni! Takarék módról nem igen beszéltetek, pár kivétellel ! Ha nem jöttök ki a 130-ból, mi az oka?
A vállalkozó voltam.
"Segítséget kérünk FOLYAMATOSAN a gyerekeknek, pl tánc a lányomnak, fiamnak taekwondo."
Folyamatosan kérnek a nagyszülőktől és azok ki is fizetik,amire kérnek,de van egy határ.Az unokákat nem a nagyszülőknek kell felnevelni,ruházni,etetni,hanem a szülőknek.Gondolom mielőtt az ember három gyereket a világra hoz,mérlegel,hogy egyáltalán el tudja-e tartani a saját bevételéből.A jelek szerint nem.
Az após munkát ad a fiának,többet fizet,mint,amit máshol kapna,fizet az unokák miatt is és ez sem elég.
Miért van olyan érzésem,hogy a világ pénze nem lenne elég ennek a családnak?
Csak azt látják,hogy az após lefölözi a hasznot,azt viszont nem,hogy egy vállalkozás nem csak bevételből áll.Rengeteg a kiadás is és a kockázat.
A párodnak kéne tenni valamit nem neked, felnött 3 gyerekes családapa szembe kéne már szállnija az apjával,
már akkor kellet volna mikor fizú nélkül dolgozott,
és bocsi hogy ezt mondom de 130as fizúra 3 gyereket meg egy kölcsönt bevállalni felelötlnség volt
mindegy hol dolgozik a férjed.
Ha jól vettem ki a kommentedből akkor férjed nevén van a cég!Akkor miért nem ő kezeli a bevételt?
Hisz aki nevén van a cég annak kell aláírni az átvételit a melóért!Ha meg közös vállalkozás férjed nevén akkor is min hiába üzletben nincs se család se barátság,min. az,hogy fifti-fifti nem pedig lószart nem adni a munkáért amit végez.
Vagy nem stimmel valami abban amit írsz vagy pedig jó nagy marha a férjed.
Már megint a rohadt tánctamfolyam...
A kérdezö vagy 4x leírta,hogy nem ök fizetik,nem ök íratták be a gyerekeket.....
A másik.Ha a gyerekek kicsik, valószínü azért van otthon...Bölcsibe sem egyszerü beíratni a gyereket.Meg 3 kis gyerek mellett munkát talákni sem egyszerü dolog.Nekem 2 van segítségem semmi.Munkát találni meg.....
A férjed nyissa ki a száját.Kérjen több fizut vagy menjen máshová dolgozni.
130000+gyes családi azért nem olyan kevés....
Kedves Utolsó
3 gyereknél, mivel NAGYCSALÁDOS KÖTELESEK bevenni oviba, bölcsibe a gyerekeket.
De itt nagyobb gyerekekről van szó.
CSaládi pótlékot is kap a 3 gyerek után gyerekenként olyan 15.000ft-ot, azaz 45 e ft a családi pótlék.
Gyerekek (legkisebb) 8 éves koráig gyet et kap, mivel főállású anya.
Számos kedvezmény is jár nekik: ingyen étkezés, ingyen tankönyv, kedvezményes BKV és sorolhatnám.
Utálom az ilyen rinyálos telhetetlen pi...ákat.
a 2 gyerekes, senki segítséges, műtétes voltam ismét.
Kedves Kérdező!
Nem volt időm elolvasni az összes választ, de a kérdésed olvasásakor olyan rézésem volt, mintha én írtam volna. Ugyanez volt nálunk két évvel ezelőttig. Akkor férjem keresett egy másik munkahelyet, tehát elváltak az útjaik, persze csak üzleti téren. Ez nálunk megoldotta a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!