Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, amikor...

Mi a véleményed arról, amikor anya és lánya majdnem egyidőben szül?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Elég furi.
2011. okt. 20. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Mikor nagymama kellene, helyette ott egy kismama... Nem szerencsés.
2011. okt. 20. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egészen addig nem hittem benne, amíg nem ismertem meg egy szimpatikus családot.

Anyuka egy tünemény, elvált, 2 kamasz fiúval, apuka szintén belerokkant a házasságába, itt 3 fiú született korábban.

Mindketten 40-esek, egymásra találtak, és a férfi unszolására, aki nagyon szeretett volna kislányt, vállaltak közös gyermeket is. Ikrek lettek, egy fiú, és egy lány.

Az 5 fiú pedig rengeteget segít a 2 kicsit ellátni, az egész nagy család együtt jár kirándulni, nyaralni, esténként nem a TV megy, hanem társasoznak, ilyenek.

Végtelenül szimpatikus, kedves, aranyos népség.

Ja, és a fiúk közül 2 idősebb nálam, 1 pedig egyidős velem, én pedig most várom az első babámat. :)

20/L

2011. okt. 20. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még mindig sokkal jobb, mint mikor a lányát buzdítja szülésre, csak mert neki unoka kell.
2011. okt. 20. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Semmi rosszat nem gondolok.

Mindenkinek a maga dolga, hogy mikor szül.

Úgy unom már ezeket a "40 évesen ne szüljön" dolgokat.

Meg, hogy nem fogja tudni felnevelni a gyerekét!

Hagyjuk már!

A gyerek 18 éves korában az anya csak 58 éves lesz, 22 évesen, amikor diplomázik, meg csak 62.

Ekkor még nem szoktak meghalni az emberek.

Nem beszélve arról, hogy ilyenkor már nem kell "nevelni" senkit.

Nehogy már egy nő lemondjon az anyaságról, mert mondjuk 37 évesen találja meg az igazi társát.

Nem halnak meg a nők ötven évesen, ez már nem a 19. század, se nem a középkor, úgyhogy nyugodtan szüljön az anyuka együtt a lányával, és legyen mind a kettő nagyon boldog a gyerekével!

2011. okt. 20. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Valamit nagyon félreértettél, senki sem mondta hogy 40 évesen már ne szüljön, és MONDJON LE AZ ANYASÁGRÓL emiatt. A kérdés az volt hogy a GYEREKÉVEL EGYIDŐBEN szül, tehát ergo neki már van egy. Szóval semmilyen anyaságról nem kell lemondjon...
2011. okt. 20. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
mi lenne a véleményem? sok boldogságot mindkettőnek a babával, a pofázókat meg le kell szarni.
2011. okt. 21. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!