Mit tegyek, hogy a szüleim elengedjenek külföldre a sulival?
Tavasszal mennénk Londonba és Párizsba,de már most jelezni kéne,hogy hányan megyünk kb. az osztályból.
A szüleim pedig nem akarnak elengedni,mert szerintük ez az út nem nekem való meg anya nem enged el úgy,hogy Ő nem jöhet...-.-
Én meg nem fogom hagyni,hogy anya is jöjjön,mert akkor teljesen más lesz a hangulat,velem is máshogy fog mindenki viselkedni meg én is másmilyen leszek.
Ráadásul a tanár közölte,hogy Ő nem fog beleszólni abba,hogy ki kivel akar aludni meg mikor,csak ne hisztizzünk,ha fáradtak vagyunk másnap.
Ezért kitaláltuk a barátommal,hogy mi egy szobában leszünk,de ha ott lesz anya,akkor ezt lehetetlen lesz megoldani.
Mondtam a barátomnak,hogy anyáék nem akarnak elengedni,erre azt mondta,hogy a szülei biztosan kifizetnék nekem is az utat,csak menjek,mert ha én nem megyek,akkor Ő sem,mert csak miattam akart jönni(Ő már mindkét városban volt).
Hogy beszéljem rá a szüleimet?
14L
Azt mondják,hogy azért nem nekem való ez az út,mert megyünk egész nap,én meg fél óra sétától elfáradok.
Oké,hogy nem ehhez szoktam,de gondoltam,hogy sokat fogunk sétálni...
Ez elég szánalmas indok a szülőktől :D
Egyébként a gyerek meg úgy működik, hogy minél erősebb a tiltás, annál nagyobb a mehetnék.
Annak idején engem is próbáltak keményen fogni, de sokszor lett "csakazértis pasizás" a vége. Mégsem lettem ribanc, se 14 évesen terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!