Mi a helyes család modell?
Még valami: mi a csomagokat a testi erő arányában osztjuk el, márpedig ő sokkal erősebb nálam. Egyenlőnek tekintjük egymást, de sose jutna eszébe velem nehezet cipeltetni. A cipelésben a teherbírást kell nézni,és úgy méltányosnak lenni.
17.08
itt a válasz..zenében halgasd meg !!
hol lehet ilyen rabszolgát kapni, mint te? nekem is kéne, csak pasiban... :D
viccet félretéve: ez a pasi nem az embert látja benned, lépj le, amíg tudsz. gyereket semmi esetre ne szülj neki. nem tudom, mennyi vagy, hogy attól félsz, kifutsz az időből? 40 körül? még afölött is van rá esély, hogy gyereked legyen.
Köszönöm a válaszokat!
Előttetek egy szingli áll,aki újra szabad emberként éli az életét.
Utolsó nem sok eszed lehet.
Amikor meleg párok gyereket nevelnek,akkor olyan felelőtlen,életképtelen,gyerekgyártó heterók gyerekeit veszik ki az árvaházból,akiknek sosem lett volna szabad szaporodniuk.
ha én tartalakel akkor nagyjábol így lenne. nem teljsen,de ha látom,hogy megszakadsz akkor nem pakolok rád még 20kilót,de...
egyébként ez nem "helyes család modell" hanem az ő család modelljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!