Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néztétek a híradót? Mit...

Néztétek a híradót? Mit szóltok hozzá ti melyiküket ítélítek el?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 18. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én csak megkérdeztem hogy cigányok voltak??Mert sehol nem írják..Kíváncsi voltam,hogy ki az az elvetemült aki ilyesmit képes csinálni..
2011. okt. 18. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért ne dobálózzunk szakszavakkal. A pedifolia telesen más, egy 17 éves lány már majdnem egy kifejlett felnőtt nő. A pedofilok meg gyerekekhez vonzódnak.
2011. okt. 18. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:

21:11

Tisztán kivehető a videón az elkövetők "színe". ( Bocs az OFFért )

2011. okt. 18. 21:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát hozzá képest gyerek úgy értem!Simán ha jól néz ki meg feljett ez a állat akár egy 12 évessel is megteszi.Sztem.Szegény lány nagyon sajnálom:(
2011. okt. 18. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Jó, azért ne essünk túlzásba, egy 17 éves lány már réges rég nem gyerek. Lehetett volna annyi esze hogy férjes emberrel nem áll le. Úgy beszéltek róla mint egy 8 éves naiv kisgyerekről.

Egyébként eszembe jutott erről egy idézet a karmával kapcsolatban:

"Bár minden élőlényt lélek tölt el, az ember rendelkezik a tudatos döntés szabadságának különleges tulajdonságával. Ezzel a szabadsággal egyidejűleg azonban FELELŐSSÉGET is visel mindazért, amit tesz, és cselekedeteiben ezzel a karma (tett,cselekedet --> hatás, következmény, visszahatás) törvénye alatt áll. Ezért várható el az embertől, hogy megértse az élet magasabb alapelveit, valamint ezek szellemében cselekedjen, hiszen a "nemtudás" valamint a "nem tudni akarás" nem véd meg a következményektől."

Ezzel nem azt akarom mondani hogy a feleség helyesen cselekedett, hanem azt, hogy ami megtörtént, a lánnyal, az a saját döntéseinek a következménye, amiből remélhetőleg tanulni fog, és nem követi el soha többé ezt a hibát.

2011. okt. 19. 00:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy 17 éves azért elég fiatal még. Ha ennyire öreg pasival kezd, akkor valszeg lelkileg eleve sérült is (rossz családi háttér, ilyenek). A mutter meg a lánya két utolsó r0hadék, a faszinak nem mernek nekimenni, de a gyengébbnek igen, és annak is csak ketten együtt. Remélem, mindkettőt alaposan eltángálják a sitten.
2011. okt. 19. 04:23
 17/21 anonim ***** válasza:
amúgy meg: 40 éves faszinak 24 éves lánya? na vajon honnan gondoltuk, hogy nem norvég az illető...
2011. okt. 19. 04:25
 18/21 anonim ***** válasza:
21.25! Én is helyeselném, ha kiírnák, hogy az elkövető cigány, magyar, szerb, moldáv, stb. Ez nem rasszizmus, inkább a mostani elhallgatás álszemérmes viselkedés. A gyanú így még inkább a cigányokra terelődik.
2011. okt. 19. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Ennél a népcsoportnál teljesen megszokott, hogy 17 évesen már 3-4 purdéja van a nőnek. Ne pedofilozzunk már.

Normális (lsd. magyar) ember nem ilyet nem tenne ... cigánykodni.

2011. okt. 19. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
jól tették... megérdemelte. ebből talán egy életre megtanulta, hogy házas emberrel SOHA NEM KEZDÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 19. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!