Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy akkora balhét...

Jogos hogy akkora balhét csinált belőle hogy majdnem rá ment a családja is? Bővebben lent

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és van egy (volt) barátnőm(18 éves), édesapjának viszlátot köszöntem, viszontlátásra helyett(tudom bunkó dolog, véletlen volt, megszokás, de akkor is elfogadott köszönési mód), és úgy kiakadt hogy akkora balhét csinált hogy majdnem ráment a családja és már a volt barátnőm kénytelen volt szakítani(pár napja) hogy ne mennyen rá a családja, illetve tehetetlen is mert ha ellentmond apjának a lány akkor, kérdés elé állítja az édesapja hogy vagy az utca(kidobja) vagy szakít velem. A veszekedésbe nem tudtam beleszólni, és az édesapja totálisan hamis képet épített fel rólam, ez olyan szintig fajult hogy pszichopatának nevezett stb. Az meg se fordult a fejében hogy azért nem adom fel mert tényleg szeretem a lányát, ehelyett mindenféle hamis elméletet talált ki. Másnap miután volt barátnőm szakított lementem és bekopogtam, édesanyjával beszéltem aki tudja szerintem hogy nem vagyok pszichopata és beteges ragaszkodó stb., de szintúgy tehetetlen, nem akarja hogy rá mennyen a családja, ami érthető. Ekkor megjelent az édesapa, és ordítozva fizikálisan is nekem esett (megütni nem tudott nem hagytam, de totálisan bekattant. Mitévő legyek? Szeretem a lányt és nem fogom feladni az 100% mert nem ez a helyes megoldás, és ez igazságtalan amit az édesapja tett, és nem normális dolog szerintem. Édesanyja meg azt mondta neki hogy 2 évig ne is legyen barátja, hogy ne legyen balhé megint, ezt nem kérheti tőle, nem veheti el a lány boldogságát! Véleményeket és segítő hozzászólásokat várok.
2011. okt. 18. 19:35
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Kiderült később:

Molesztálja 13 éves korától a lányt az a ..., és ezért akart eltávolítani ilyen módszerekkel a lány közeléből. Lett belőle nagy balhé stbstb szakítás... de a féltestvérei miatt nem akarta feljelentenia lány a nevelőapját és szétszakítani a családot, anyuka megvonta a vállát, és ugyan úgy egy ágyba képes feküdni egy ilyen szarrágó emberrel. Röviden ennyit üzennék az itt kommentelőknek. Csak hogy tiszta legyen a kép.

Köszönöm

2014. nov. 18. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!