Jogos hogy akkora balhét csinált belőle hogy majdnem rá ment a családja is? Bővebben lent
Amíg nem írod le mi volt az az előzmény, addig az apuka oldalán állok. Lehet, hogy megbeszéltétek, hogy minden rendben/felejtsétek el, de biztos, hogy benne maradt valami tüske.
20N
Szerintem semmi baj nincs a "viszlát"-tal.
Inkább arra gondolok, hogy az apuka nagyon bele akart kötni valamibe, és mást nem talált. Valamiért nem bír téged. De az is lehet, hogy semmilyen pasit nem tűrne el a lánya mellett.
Egyet tudok javasolni: anyukájával próbálj valahogy beszélni. Bár nagyon úgy tűnik, hogy az apa viseli a nadrágot, de hátha tudsz hatni rá.
Szerintem se Veled van a baj.
Az apuka látszik ,hogy mindig bele akar kötni vmibe,tipikusan a kákán is csomót keres csak,hogy kiutáljon.
Ha most megbocsátana pár hét múlva más lenne a baja,hidd el.:S
Nem lennék a helyedbe...
Apuka: Egy bunkó, nagyképű....
Ha találkozól a volt barátnőddel kérdezd meg tőle: Meddig akarja még apuka kezét fogni?
Apukától kérdezd meg: Mit érez a lánya iránt? Úgy tekint rá mint a gyermekére vagy annál többet érez iránta.
Úgy félti a lányát mintha szerelmes lenne belé, és te lennél a 3.
Ilyet még nem pipáltam! Ennyire görcsösen ragaszkodjon valaki a lányához. Féltés az apukákban benne van, de ennyire?!
Leírtak alapján nem veled van a hiba.
Apukának mindenképpen orvora van szüksége, ha igaz amit leírtam akkor börtön és orvos.
Ha valakinek nem tetszik amit írtam lepontozhat.
A barátnőd apja bunkó, kötekedő és igazságtalan. Uralkodik a családján és nem úgy tűnik hogy az egyenlő, harmonikus kapcsolatokban sem érzi jól magát, csak ha uralkodhat...
Terrorizálja a nejét és a lányát is... Pfűű, de unszimpatikus.. -.-"
Nem veled van a hiba, valamiért élből ellenszenvez veled, és a legkisebb hibádat is kinagyítja, hogy magának vagy neked(?) bizonyítsa, hogy nem vagy méltó a lányához...
Szerintem, ha a helyzet semmiképpen sem javulhat, és szereted a lányzót, akkor titokban is találkozhattok. És ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor el tudod tartani, vidd magaddal... Ahogy olvasom az apa értelmes kommunikációra képtelen...
Ez nagyon meglepő, hogy egy kicsúszott szó miatt háborodott fel és rögtön balhézni kezdett.
De szerintem nem a te hibád, hogy ez jött ki. Manapság egyre többen jobban szeretik a tegezést, mint a magázást. Pl. az egyik szomszédomnak úgy köszöntem udvariasan, hogy csókolom, mert idősebb nálam, de ő ragaszkodott, hogy tegezzem őt, tehát nyugodtan mondhatom, hogy szia.
Ezért nem csoda, hogy egy kicsit félek, hogy mi fog kijönni a számból, amikor megismerek valakit...
Egyébként én felháborítónak találom, hogy ez a férfi képes volt balhézni veled egy kis nyelvbotlás miatt. Kíváncsi lennék, hogy a munkahelyén is így viselkedne, ha egy kollégája, ügyfele vagy kije hogyan beszélgetne vele. Tiszta elmebeteg. Pszichológusra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!