Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek 17 éves lányotok...

Megengednétek 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt..nem kevés ez? Bízok a lányomban, csak inkább a pasikban nem:) Volt már itt a fiú sokszor, beszélgettem is vele elég sokat, ami lejött az szimpatikus, de azért még se ismerem, meg gondolom hogy jó benyomást akart kelteni ami természetes..de hát még se ismerem 3 hónap után hogy milyen valójában..? Ez lenne lányomnak első alkalom hogy fiúnál alszik..ti anyukák helyembe megengednétek? Légyszi ne 13-19 éves lányok irkáljanak, hogy én megengedném a helyedben..köszi!!:D /itt nem nagyon aludhat, mert a férjem akkor lenyakaz/
2011. okt. 18. 15:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Engem 16 évesen engedtek már a barátomnál aludni. Szerinted engedd..
2011. okt. 18. 17:35
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

bocsi, én 21 vagyok és nem anyuka hanem a lány szerepében

engem 17 évesen elengedett anya pedig nem is ismerte a barátomat még

eléggé kiakadt de biztosítottam felőle hogy nem vagyok ovis

azóta is avval a fiúval vagyok és vele is voltam csak egész életemben összesen

azóta megszerették egymást

szerintem engedd meg neki, jó viszonyt is megtarthatnád

nem kislány már

2011. okt. 18. 17:44
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
Bár 19 éves vagyok, de azért írok. Ha bízol a lányodban akkor szerintem engedd el, szeretkezni bárhol tudnak :) De azért tapintatosan mondd meg neki hogy legyen OKOS :) (védekezésre gondolok)
2011. okt. 18. 18:01
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

Az apák is megbékélnek, de nekik nehezebb. Én 24 vagyok, nővérem 27éves. Nővéremet anno jobban fogták, bár nekem sajátos volt a helyzetem anno. Szóval tesóm 16-17volt amikor nálunk aludt a barátja (bár normális volt a srác nagyon-apum is bírta -nála pedig elég ritka)

Aztán pár hónap után már tesóm is mehetett hozzájuk, de telefon az anyjának, stb.

Én elég hamar elkerültem otthonról koleszba. És mivel sokat sportoltam, sokszor a hétvégéken sem aludtam otthon. Megbíztak bennem, én mondjuk talpraesettebb voltam mint tesóm, mert őt mindentől óvták.. :)

A tiltástól csak rosszabb lesz. Amit tisztázz le nem tudom milyen a kapcsolatod a lányoddal), de: ha jó akkor próbálj meg vele a védekezésről, stb beszélni, vagy valamilyen formában ezt előadni. A férjeddel meg beszéld meg ezt higgadtan. Ha kell, hogy megnyugodjon, akkor a fiú szüleivel is beszéljetek.. :)

17évesen nem felnőtt, de már nem is kislány! Egy kis szabadság neki is kell, így nem kell titokban hazudozni (pl barátnőmnél alszok, közben meg nem) így legalább tudod hol is van.

Szóval én elengedném..

2011. okt. 18. 18:09
 25/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem
2011. okt. 18. 19:18
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Nehéz kérdés.

Én csak magamból tudok kiindulni, hogy 16 évesen összejöttem a mostani vőlegényemmel és már szinte az első perctől fogva együtt aludtunk. Azóta nem is volt más és mindig vigyáztunk szex terén.

22/L

2011. okt. 18. 20:08
 27/29 anonim ***** válasza:
16%

Nem, 3 hónap nagyon kevés. Azért gondoljunk már bele, 3 hónap mire elég, biztos, hogy már annyira unjuk magunkat hogy rögtön egymás ágyába kell menni? Miért nem lehet normálisan kiélvezni a randizást, találkozgatást, miért kell rögtön felnőttesdit, együttélősdit játszani 17 évesen 3 hó után? Minimum egy évnél kezdődne, hogy esetleg talán megengedjem.

24/N

2011. okt. 18. 20:42
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
nem!
2011. okt. 19. 10:10
 29/29 anonim ***** válasza:
76%
Aki annyira ellene van, az azért mert neki se engedték? Különben nem értem miért kell lepontozni azt aki azt mondja igen.. Mellesleg az együttalvás nem csak a szexről szól :) 17-18 évesen is ugyanolyan jó érzés a másikkal aludni, mellette ébredni mert 30 évesen.
2011. okt. 22. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!