Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek 17 éves lányotok...

Megengednétek 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt..nem kevés ez? Bízok a lányomban, csak inkább a pasikban nem:) Volt már itt a fiú sokszor, beszélgettem is vele elég sokat, ami lejött az szimpatikus, de azért még se ismerem, meg gondolom hogy jó benyomást akart kelteni ami természetes..de hát még se ismerem 3 hónap után hogy milyen valójában..? Ez lenne lányomnak első alkalom hogy fiúnál alszik..ti anyukák helyembe megengednétek? Légyszi ne 13-19 éves lányok irkáljanak, hogy én megengedném a helyedben..köszi!!:D /itt nem nagyon aludhat, mert a férjem akkor lenyakaz/
2011. okt. 18. 15:15
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
fiú anyukáját ismerem, persze.még anno egy tanári karban voltunk..de ettől a fiát nem ismerem.
2011. okt. 18. 15:26
 12/29 Andizsuzsi ***** válasza:
78%
Nekem egyik kolléganőm, aki elengedte hasonló szituban azt mondta: Ha meg akarja b*ni magát, du. 4-kor is megtudja. Bocs, a kifejezésért, de így történt. És alapvetően azt hiszem, igaza volt. Ha a fiatalok akarják, megtörténik szülői engedély nélkül is. Talán arról kellene vele elbeszélgetned, hogy fel vannak-e készülve minden eshetőségre. Gondolok itt arra, ha megtörténik a dolog.
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
én 24 éves vagyok ugyan, de nekem éppen 17 évesen engedték először. Mondjuk ekkor volt először komoly kapcsolatom. Én azt mondanám, engedd: legalább tudod hogy a fiúnál szexelnek, nem valami kocsi hátsó ülésén. Mert így is-úgy is megtörténik!
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

igaz, 18 vagyok, de végülis anyukám nevében is írhatnék, hiszen 16 (!!) voltam, mikor engedte, hogy itt aludjon az első barátom, és nem érzem úgy, hogy ezzel elszúrtam volna az életemet. ráadásul 3 hónapja együtt vannak, valószínűleg szeretik is egymást, akkor meg miért ne?

mondjuk apuka háta mögött tényleg nem szerencsés, de nem az ő élete. ha felelősségteljes a lányotok, semmi baj nem lehet belőle.

2011. okt. 18. 15:27
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, hogy nem anyukaként írok, de átéltem ezt a helyzetet, és úgy érzem 20 évesen tudom mérlegelni. Szerintem engedd meg neki! Nézd, megértem, hogy félted. De ha megbízható a lány, szimpatikus a fiú, akkor az égvilágon semmi kivetnivaló nincs benne! Én 15 éves voltam, amikor összejöttem a párommal (ő 17 volt), és miután bemutattam anyukámnak, egy hónap után megengedte az együtt alvást. Tényleg csak aludtunk, fél évre rá (én akkor már 16 évesen) veszítettük el egymással a szüzességünket. Mára az a fiú a vőlegényem :) A lányod egy év múlva jogilag felnőtt, ha jól neveltétek, nem lehet gond. Szexelni máshol/máskor is tudnak, de az együtt alvás sokkal jobb, és nincs benne semmi kivetnivaló. Már nem kislány, ezt el kell fogadnotok!
2011. okt. 18. 15:28
 16/29 A kérdező kommentje:
igazatok van, férjemet próbálom rávezetni szépen...de ha nem megy bele nem fogok a háta mögött szervezkedni.ha ő belemegy, akkor én is!:)
2011. okt. 18. 15:29
 17/29 anonim ***** válasza:
17%
örülök, hogy segítettem (ma 15:21-es0%os válaszommal..)
2011. okt. 18. 15:33
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

már én is anyuka vagyok és megengedném. anno én is 17éves voltam, amikor a párom nálunk aludt - első komoly kapcsolat, most pedig boldog házasságban élünk. barátnőmnek nem engedték, moziból hazafelé a szabad ég alatt szexeltek, illetve kocsi hátsó ülésén. szóval ha tiltod, meg fogják oldani másképp - ez biztos.

nekem nagyon jó érzés volt, hogy a szüleim megbíztak bennem és az elején mi is csak együtt aludtunk, s fél év után történt meg a dolog.

a mai napig úgy gondolom, hogy a tiltással csak ellenszenvet váltasz ki, illetve azt, hogy hazudjon neked. ráadásul már nem kisgyerek, 17évesen szerintem ez már nem tragédia.

2011. okt. 18. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Ha bizol a lányod itélőképességében miért ne? 17 éves, egyátalán nem oylan buta már mint amilyennek hiszed :)

Hogy ezt meg kéne-e beszélni a férjeddel....nos én úgy gondolom ez nem egy oylan dolog amit demokratikus alapon kell megtárgyalni, hogy a kisasszony elveszítheti-e a szüzességét vagy nem. Ez az ő döntése, és hiszitek vagy nem; szerintem ennyi idősen is lehet az embernek magánélete, ami másra nem tartozik. Itt most a kérdés egyedül arról szól, hogy engeded-e hogy ez az egész úgy történjen meg, hogy nem csak egy délutáné letudják, hanem esetleg egymás mellett ébredjenek meg ezek dolgok, és szerintem ez kellemesebb lenne neki első alkalomra :)

Szóval ezzel összefoglalva arra céloztam, hogy ha megengeded talán egy fokkal romantikusabb módon fog megtörténni az első alkalom, mint pl. a suli wc-be, és ez a lányodnak is jobb lesz. Az hogy elveszi-e vagy sem, nem ezen fog múlni.

2011. okt. 18. 15:45
 20/29 anonim ***** válasza:
6%
Es kedves apukanak mit fognak hazudni, hol van egesz ejjel a kislanya? Vagy, nincs koze hozza, a lany "maganelete"?
2011. okt. 18. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!