Megengednétek 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?
igaz, 18 vagyok, de végülis anyukám nevében is írhatnék, hiszen 16 (!!) voltam, mikor engedte, hogy itt aludjon az első barátom, és nem érzem úgy, hogy ezzel elszúrtam volna az életemet. ráadásul 3 hónapja együtt vannak, valószínűleg szeretik is egymást, akkor meg miért ne?
mondjuk apuka háta mögött tényleg nem szerencsés, de nem az ő élete. ha felelősségteljes a lányotok, semmi baj nem lehet belőle.
már én is anyuka vagyok és megengedném. anno én is 17éves voltam, amikor a párom nálunk aludt - első komoly kapcsolat, most pedig boldog házasságban élünk. barátnőmnek nem engedték, moziból hazafelé a szabad ég alatt szexeltek, illetve kocsi hátsó ülésén. szóval ha tiltod, meg fogják oldani másképp - ez biztos.
nekem nagyon jó érzés volt, hogy a szüleim megbíztak bennem és az elején mi is csak együtt aludtunk, s fél év után történt meg a dolog.
a mai napig úgy gondolom, hogy a tiltással csak ellenszenvet váltasz ki, illetve azt, hogy hazudjon neked. ráadásul már nem kisgyerek, 17évesen szerintem ez már nem tragédia.
Ha bizol a lányod itélőképességében miért ne? 17 éves, egyátalán nem oylan buta már mint amilyennek hiszed :)
Hogy ezt meg kéne-e beszélni a férjeddel....nos én úgy gondolom ez nem egy oylan dolog amit demokratikus alapon kell megtárgyalni, hogy a kisasszony elveszítheti-e a szüzességét vagy nem. Ez az ő döntése, és hiszitek vagy nem; szerintem ennyi idősen is lehet az embernek magánélete, ami másra nem tartozik. Itt most a kérdés egyedül arról szól, hogy engeded-e hogy ez az egész úgy történjen meg, hogy nem csak egy délutáné letudják, hanem esetleg egymás mellett ébredjenek meg ezek dolgok, és szerintem ez kellemesebb lenne neki első alkalomra :)
Szóval ezzel összefoglalva arra céloztam, hogy ha megengeded talán egy fokkal romantikusabb módon fog megtörténni az első alkalom, mint pl. a suli wc-be, és ez a lányodnak is jobb lesz. Az hogy elveszi-e vagy sem, nem ezen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!