Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy problema soran a...

Ha egy problema soran a gyereked es a ferjed kozott kellene valasszal akkor kit valasztanal?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 12:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi, én valamilyen komolyabb jogi, meg erkölcsi dologra gondoltam, nem családi nézeteltérésre, ha arról lenne szó, akkor mérlegelném kinek van igaza, ki az aki választás elé állít téged, aki ilyenre kér az nem normális. Nem zsarolhatnak meg, főleg nem a gyermekeddel, persze ha egy gyerek hisztizik, akkor el kell nézni neki, mert nem ismeri igazán a jogokat, csak őszinte és kimnodja ami bántja, persze attól is függ az a gyermek mennyi idős és miről van szó. Esetleg valami új "pasiddal" nincs megbékélve? mézz utána van e oka a panaszra, vagy csak "féltékeny". Sose dobj el egy gyereket a szerelem miatt, most az eszedre hallgass és az anyai szivedre. A gyermeknek mi a legjobb? Ha a férfi elfogadja a gyermeked, és nem csak előtted hanem a hátad mögött is, akkor a gyermekkel kell leülni beszélgetni. Vagy ha problémás a gyermek akkor psychologushoz vinni.
2009. máj. 2. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi, én valamilyen komolyabb jogi, meg erkölcsi dologra gondoltam, nem családi nézeteltérésre, ha arról lenne szó, akkor mérlegelném kinek van igaza, ki az aki választás elé állít téged, aki ilyenre kér az nem normális. Nem zsarolhatnak meg, főleg nem a gyermekeddel, persze ha egy gyerek hisztizik, akkor el kell nézni neki, mert nem ismeri igazán a jogokat, csak őszinte és kimnodja ami bántja, persze attól is függ az a gyermek mennyi idős és miről van szó. Esetleg valami új "pasiddal" nincs megbékélve? mézz utána van e oka a panaszra, vagy csak "féltékeny". Sose dobj el egy gyereket a szerelem miatt, most az eszedre hallgass és az anyai szivedre. A gyermeknek mi a legjobb? Ha a férfi elfogadja a gyermeked, és nem csak előtted hanem a hátad mögött is, akkor a gyermekkel kell leülni beszélgetni. Vagy ha problémás a gyermek akkor psychologushoz vinni. egy gyereknek joga van az igazi apjához is.
2009. máj. 2. 12:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezt anno én írtam ki..Az én anyukám nem engem választott :(

Óriási fájdalom..Azóta se bírom felfogni,hogy pár hónap,és én megyek,a nevelőapám meg jön.:(

Ha hasonlóa baj,ne

2009. máj. 2. 12:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

szóval

ha hasonló a baj,a gyerekedet válaszd..

2009. máj. 2. 13:00
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Úristen, van, aki nem a gyermekét választaná??

Meg vagyok döbbenve, meg azon is, hogy akik ellenkező véleményen vannak, azokat lepontozták.

2009. máj. 2. 13:11
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

Én habozás,és gondolkozás nélkül a gyerekem választanám!!

Nem tudom milyen anya az olyan aki másképpen döntene,hát csak szülő anya semmi több,de édesanya biztos,hogy NEM!!

2009. máj. 2. 14:58
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

Mindig a gyereket. Az a vérem.

Érdemtől függetlenül.

(nagyon szeretem a férjemet)

2009. máj. 2. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:
96%

Azért a kérdezö irhatna egy kis konkrétumot is , mert sok az ellentmondás válaszaoknál, mert nem tudjuk, milyen nagyságrendü a konfliktus!

Én a gyerekem mellett maradnék !!

2009. máj. 2. 17:28
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha választás elé állítana a férjem akkor természetesen a gyerekemet választanám.De értelmes ember ilyet nem tesz,hogy választás elé állít.Még akkor sem,ha problémák vannak akár a gyerekkel akár a férjemmel.Nem tudnék elképzelni olyan helyzetet,hogy választanom kellene.Ha a gyerekkel vannak problémák azt természetesen közösen próbáljuk a férjemmel megoldani,ha a férjemmel lenne probléma,azt meg kettőnk dolga lenne.
2009. máj. 2. 17:45
 20/26 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező miért nem írsz semmit ennyi válaszra?Neked kell választanod kettejük között?Ha muszáj,remélem nem kérdés ki mellett a helyed.
2009. máj. 2. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!