Mit lehet ilyen emberrel kezdeni, mint anyukám?
Na, megint itt vagyok.
Visszakanyarodva a beszélgetés elejére, azt mondtad, hogy magába forduló már az anyukád és nem akar társaságba menni. És mi lenne, ha ti hívnátok társaságot hozzá? Nem sok embert, csak kettőt-hármat, annyi ismerőse biztosan akad, aki szívesen meglátogatja és talán még ki is tudják zökkenteni ebből a magába forduló életből.
Esetleg előtte meg is lehet ezt velük beszélni. Ha benne vannak, akkor már csak az anyukádon múlik.
bánomisén
ez jó ötlet,majd meg próbálok nevek után puhatolózni
Szabad tudni, meddig vagy rokkant?
És abban esetleg látsz-e megoldást, ha a barátnőd nem költözne hozzátok, pontosan a súrlódások elkerülése végett?
Dorisz
2013 elejéig vagyok rokkant,és ha nem költözne hozzánk nehéz lenne szinte alig tudnánk találkozni
Akkor tényleg, mihamarabb találjon munkát, és költözzetek el!
Mi is albérletben élünk a párommal meg a kislányunkkal, ő hazahoz kb havi 80-at, én meg ugye gyesen vagyok, nem dőzsölük, de ki lehet jönni ennyi pénzecskéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!