Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, ha a 9 éves...

Normális dolog, ha a 9 éves fiú az apjával alszik?

Figyelt kérdés
Mégha csak arról is van szó, hogy a kétheti láthatás alkalmával vannak együtt. Idáig sajnáltam őket, de nem vagyok benne biztos, hogy ez így feltétlenül jó ilyen esetben, hogy mi is nemrég lettünk férj és feleség. Különszobába vonulok, hagy bújjanak ők össze, de hát.........
2009. máj. 2. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Nos a kérdésedre válaszolva nem, nem normális dolog. Ennél csak az lenne rosszabb, ha a 9 éves lányával aludna egy ágyban a férjed.

Úgy gondolom valószínűleg amiatt van ez, hogy nagyon hiányzik neki a fia, ragaszkodik hozzá és a kéthetente adódó láthatás alkalmával szeretne minden percet vele tölteni. Ami valahol érthető... De az, hogy egy ágyban is alszanak szerintem egyáltalán nem normális. TE vagy a felesége, VELED kellene egy ágyban aludnia. Elég furcsa, hogy te, a feleség külön szobába vonulsz, hogy összebújhassanak...

Férjeddel próbáltál beszélni erről? Neki mi a véleménye? Gondolom szerinte nincs ebben semmi kivetni való. De talán nem ártana abba belegondolnia, hogy normális esetben az ember a házastársával alszik egy ágyban és nem a gyerekével.

2009. máj. 2. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg normális. Mikor ilyen kicsik voltak a gyerekek, vasárnap reggel mindig bemásztak az ágyunkba.

Ha ez a kicsi gyerek két hétig nélkülözi az apját, persze, hogy szeretne kicsit hozzábújni. Nyilván hiányzik neki. Talán ez is számít, hogy így nem kell látnia, hogy az anyukája helyén te fekszel.

Ne feledd, a gyerekek MINDIG arról álmodoznak, hogy még egyszer összejönnek a szüleik.

Más dolog, hogy te kérheted, hogy aludjon veled a hapsi. De legyen lehetőség a gyereknek testi kontaktusra. Egymás mellett heverés a tévé előtt, birkózás, buksisimogatás, ölbe ülés. Nemtől függetlenül. Az elvált gyereknek jobban hiányzik az apja és a kilenc éves még nagyon kicsi.

A testi kontaktus később is nagyon fontos, ha esetleg már csak ölelés, kézrázás hátbeveregetéssé alakul is át.

2009. máj. 2. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Szóval: normális de nem kívánatos. El kell fogadnia, hogy ti összeházasodtatok. Viszont nappal legyen kárpótolva bújásilag.

Talán tapintatos megoldás lenne, ha kettőtökhöz reggel, vagy este még bebújhatna. Téged is jobban fogadna amolyan "pótanyaféleként"

2009. máj. 2. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is normalis! Miert ne aludhatnanak egyutt? Legalabb amikor egyutt vannak ilyen ritkan akkor erezze az a gyerek, hogy az apjahoz tartozik.

Az en szuleim is elvaltak de amikor apumnal voltam mindig vele aludtam, mamam nem is tudot volna levakarni rola! Pedig mar "nagy" voltam 13-14 evesen is vele aludtam.

Attol meg egeszseges felnott no lett belolem :D

Ha a parom dolgozik vagy el van utazva en is a 12 eves lanyommal alszok :)

32\L

2009. máj. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!