Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ér a nő férfi nélkül?

Mit ér a nő férfi nélkül?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 11:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pasim, sokkal jobb nő vagyok.
2011. okt. 16. 12:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a nők tök jól megvannak férfi nélkül.

ugyanolyan nő, kiegyensúlyozott, kedves, sikeres.

Nem hinném, hogy egy nő egészségesebb, sikeresebb lenne férfival, mint anélkül.

Sőt, sok házas/párkapcsolatban lévő nőnek rosszabbak a lehetőségei az életben és az élete is kilátástalanabb férfival.

De vannak olyan nők, akik jó párkapcsolatban élnek, ahol jó társai egymásnak, ott valóban jobb lehet férfival.

De ez nem általános.

Ellenben a férfi nem tud nő nélkül élni. A meglátásaim szerint a férfiak nagyon rá vannak szorulva a nőkre. Ha nem egy nőre akkor az anyjukra :(

Figyeljétek csak meg!

2011. okt. 16. 12:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én többet érek egyedül, mert csak magamra számíthatok, így kénytelen vagyok olyan dolgokat is megoldani, amit a legtöbb nő férfi segítségével szokott. Ettől többnek érzem magam, mint "háztartási alkalmazott"..
2011. okt. 16. 13:15
 14/27 anonim ***** válasza:
24%
biztos hallotta már mindenki ezt a gondolatot,hogy"egy ember nem ember 2 ember az egy ember azaz 1 pár"(még a genetika is úgy alakított minket embereket ,hogy egy lány és egy fiú) aki meg ennek az ellenkezőjét állítja ott meg már gondok vannak!!!!
2011. okt. 16. 13:42
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
13:42: ez csak a "jó párosokra" igaz!
2011. okt. 16. 13:43
 16/27 anonim ***** válasza:
30%
Ha jól belegondolsz, egyik sem ér önmagában semmit. Mindkettőnek szüksége van egymásra, ez a természet rendje.
2011. okt. 16. 14:47
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
13:42: Ekkora ökörséget írni. Mi az, hogy "egy ember, nem ember"? Az oké, hogy párosával szép az élet, de ha valaki egyedül él vagy úgy marad az senki? Jézusom...
2011. okt. 16. 14:50
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
14:50 te akkora tulok vagy ! de ebben az országba belőled van sok!!! gondold már végig ,hogy mit jelent amit le írtam ,ha egyáltalán képes vagy gondolkodni!!!!
2011. okt. 16. 15:31
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"biztos hallotta már mindenki ezt a gondolatot,hogy"egy ember nem ember 2 ember az egy ember azaz 1 pár"(még a genetika is úgy alakított minket embereket ,hogy egy lány és egy fiú) aki meg ennek az ellenkezőjét állítja ott meg már gondok vannak!!!!"

Egyrészt, a homoszexuálisok is genetikailag azok, de persze ezt már nem hiszed. Akkor viszont ne dobálózz a genetikával, ha csak azokat a részeid fogadod el, ami neked tetszik.

Másrészt, ha az az érvelésed, hogy aki nem hiszi el, az kakafejű, az már régen rossz.

És végül, tök szánalmas az, aki nem tud egyedül meglenni.

2011. okt. 16. 15:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobban érzem magam egyedül,mint mikor kapcsolatban voltam.Már így élek egy ideje,és jó.Szerencsére nem vagyok az a fajta gügye nő,aki még akkor sem dobbant,ha a férfi veri és megalázza.Nem kell egy fárasztó munkanap után még azzal is törődnöm,hogy kimossam a párom gatyáit,stb.És leszólás nélkül pihenhetek úgy,ahogy nekem tetszik.

Mindenkinek másképp jó,vannak olyan nők is,akik pasi nélkül senkiknek érzik magukat.Érek én is annyit,mint bárki más.Ez persze a többi egyedül élőre is vonatkozik:)

2011. okt. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!