Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rühellek anyával vásárolni....

Rühellek anyával vásárolni. Ugye Igazam van?

Figyelt kérdés
15 vagyok és amikor anyával megyek ruhákat venni mindig rámerőltet mindenféle csúnya ruhát.Meg m-es felsőket hordok erre odanyom a kezembe egy XL-ESET!!! a mostani télikabim is xxl-es hol normális??? Aztán ha nem hordom a ruhát akkor meg kivan akadva hogy ő nekem soha többet nem vesz semmit.Pedig én már a boltba megmondtam hogy ezt ugyse fogom hordani.Mégis leüvölti a fejemet és alig kapok már ruhákat.Mit csináljak???? -.- rohadt idegesítő.
2011. okt. 15. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nem fogsz már nőni olyan sokat szerintem. Kérdezd meg az eladót, szerinte hogy áll, neki biztos hisz anyád. Anya nem hordom, ne vedd meg, nem tetszik és ne hagyd, hogy kifizesse. Mást nem tehetsz. Elég nagy vagy, ha szán rá valamennyi pénzt az adott ruhára, adja oda neked és vegyél amit akarsz. A 3 évesemre sem adok 5 évesre való ruhát, hogy majd belenő. ne úgy nézzen ki, mint egy lelenc...
2011. okt. 15. 16:04
 12/15 A kérdező kommentje:
ja persze az eladó leszrja hogy jól áll e neki az a lényeg hogy megvegyem.
2011. okt. 15. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Pont most megyünk ruhát vásárolni. :D Én anyukám is ilyen néha. :S De nálunk én vagyok az, aki kimegy a boltból, ha már nagyon elegem van. Nálam nem az a baj, hogy túl nqgy méretü ruhákat akar nekem venni, hanem olyanokat, amik nem tetszenek, nem illik a stílusomhoz. Sokszor ö mutogatja nekem a ribis cuccokat, momdván ez ma a divat. Szerencsére a legtöbbször megegyezünk, de szinte mindig nagyon fárasztó anyával vásárolni. De amúgy általában nem szigorú, söt kifejezetten laza, kivéve ha tanulásról van szó. :S

Visszatérve a problémádra, szerintem ha már eleged van, akkor te hagyd ott a boltban. Mondd meg neki, hogy nem érzed jól magad azokban a ruhákban, és hogy csak pénzkidobás. 15/L

2011. okt. 15. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer 18 éves korom körül hirtelen kellett fehér blúz egy diákmunkához, apámmal voltam, mondta, hogy semmi gond, veszünk egyet gyorsan.

Szabályosan húzott maga után és betuszkolt boltokba, megnyikkanni se volt időm.

Az első boltban, ahová betolt, az eladónők köszöntek, majd döbbenten méregettek bennünket. Apám mondta, hogy fehér blúzt keresünk. Hát...nem lesz... - és néztek rám. Apám itt már kicsit behergelte magát és erőltette, hogy de legalább nézzék át a készletet, lennie kell. "Uram, látta hova jönnek be...?" Apám akkor kezdett körbenézni. Kismamabolt volt, ahol már meglevő pocakra szabott ruhákat tartottak csak :)

Semmi gond, kifarolt, be a következőbe (ott se nézett körbe). Az egy extra-méretes bolt volt, én meg 45 kg vagyok és XS-S-es méretű ruhákat hordok :)) Ott is hülyének néztek minket :)

Teljesen jószándékúan tette, végül lerogyott egy padra, a kezembe nyomott egy ötezrest és mondta, hogy itt fog várni, amíg kerítek egy blúzt magamnak, csak akkor hívjam fel, ha nem elég a pénz, ő kifáradt :)

2011. okt. 15. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, tudok egy tök egyszerű megoldást. Vesztek valamit ami szerinted nagy. Ügyelsz arra, hogy eltedd a blokkját, és másnap visszahozod és kicseréled. Ennyi. Teljesen felesleges köröket futsz és hergeled magad.

33/N

2011. okt. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!