Elviselhetetlen leszek a barátomnak így, más is ilyen viselkedésű, hol a megoldás?
Sokszor csak telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot a barátommal munka miatt, és nem egyszer éjszakába nyúlik a beszélgetés(ingyen beszélünk). Aztán ő már fáradt, mivel korábban kell, és mondja, h menne aludni, és ekkor következik be a probléma. Én megsértődök(nem tudom miért) és nyilván nem akarom h menjen, lehet h ezért, akkor ő rosszul érzi magát, amiért itt kell hagynia, de tényleg nagyon fáradt, és mégis még fél óráig húzom a beszélgetést és végül is úgy rakjuk le, h én vérig vagyok sértve(pedig elértem amit akartam, még beszéltünk) és nagyon rosszul érzem magam, amiért a sértődésem bekövetkezett és őt is bántom vele, mert nem tud mit csinálni, és én meg elvárnám h csináljon valamit. Az előző barátommal is ez volt, és elege is lett belőle, én meg nagyon rosszul érzem magam, amiért ezt csinálom, de mindezeddig képtelen voltam változtatni rajta. Ott a helyzet, és nem bírok máshogy cselekedni. Mitől lehet? Annyira szeretnék nem ilyen lenni, de úrrá lesz rajtam.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!