Normális, hogy félek, sőt rettegek?
Au pair, azaz házi babysitter leszek 2000km-re. Holnap érkezem a családhoz. Nagyon tartok tőle. Attól, hogy hogyan fognak fogadni, hogy bunkók lesznek-e velem, hogy nem fogok nekik tetszeni, a külsőmmel lesznek bajaik, hogy nem leszek szimpatikus stb... A háztól, a szobámtól, a feladatoktól stb.....
19/L
22:15 hozzá szoláshoz irom
belgiumban szinte mindenki, nagyon sokan beszélnek angolul, a tv ben is angolul nyelven mennek a filmek, és az ország nyelvén csak feliratozák töbnyire.
Ha egyedül mész akkor igen, a távoságtól nem tartanék de a többitől amit írtál igen.
Én úgy vagyok nyugodt ha van 1 vki még velem.
Szia.
Én 9000 kilométerre mentem babysitterkedni a világ másik végére több, mint egy éve és maradok még, megismertem a páromat, akivel most együtt lakunk. Én azt tudom tanácsolni, hogy most izguld ki magad és majd meglátod milyen kellemes tapasztalatokkal fogsz hazamenni. Életed egyik legjobb döntése az, hogy ez bevállaltad, ami később nagyon meg fogja könnyíteni az életed, legalábbis jobbik esetben. A megfelelő személyek nevei, információi, akik segítenek neked mindig legyenek kéznél, tudd a legfontosabb telefonszámokat, add meg barátod, bárki számodra fontos személy telefonszámát a családnak, ahol dolgozni fogsz, illetve a családodnak a munkáltatód számát, címét, hogy hol keressenek, ha esetleg nem tudnának elérni. Természetes, hogy izgulsz, de ha kedves vagy és lelkiismereted a munkádban, akkor lehet egy életre szóló barátságot kötsz az ottaniakkal, használd ki a lehetőséget, meglátod, jó lesz.
Kedves kérdező!
( a belga lány vagyok)
A környék nagyon szép, ha jól tudom az Louvain környékén van, sok fiatal mivel egyetem város. És rengeteg vásárlási lehetőség van. Gyakran van akció is. Szórakozóhelyek is vannak, de inkább ilyen pubok, kiülős terasszal, hangulatos helyek, az emberek normálisak, az arabokat inkább kerüld, és az arab környékeket is, Bruxelles belvárosában is elég sok az arab, szóval egyedül ne nagyon mozdulj ki éjszaka.
A tömeg közlekedéstől, meg ne tarts, nem olyan bonyolult, bár másabb, mint a magyar. De hamar belejön az ember. Egyébként ahova te mész helyileg, az ott van tőlem 15 percre autóval, busszal meg úgy 45 perc - 1 óra (körbe megy). Szóval ha bármi kérdésed van, vagy segítséget szeretnél kérni, írj nyugodtan egy privát e-mailt. Nem is tudom mihez hasonlítsam a helyet, Magyarország közel sem olyan, mint Belgium sokkal szebb tisztább. Nem tudom mihez hasonlítani, de nem fogsz csalódni, gyönyörű :-)
Belga lány:
Írnék én neked, de nincs lehetőség privát-ra nálad.
Ha Te írnál nekem, nagyon megköszönném és válaszolnék.
boise kukac windowslive.com
ez a címem, persze szóköz nélkül és a kukac az meg a jel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!