Normális, hogy félek, sőt rettegek?
Figyelt kérdés
Au pair, azaz házi babysitter leszek 2000km-re. Holnap érkezem a családhoz. Nagyon tartok tőle. Attól, hogy hogyan fognak fogadni, hogy bunkók lesznek-e velem, hogy nem fogok nekik tetszeni, a külsőmmel lesznek bajaik, hogy nem leszek szimpatikus stb... A háztól, a szobámtól, a feladatoktól stb.....
19/L
2011. okt. 14. 19:13
11/25 anonim válasza:
nyugi.nem lesz gond.sok szerencsét:)
12/25 anonim válasza:
Lehet, hogy a kezdet nehéz lesz, de az utána következő időszak lesz életed egyik legjobb része!
13/25 anonim válasza:
Nem kell félned általában nagyon kedvesek, csináld meg azt amit kérnek rendesen, és minden renben lesz.Mindig legyen nálad anyi pénz öszeg amiböl haza tudsz menni.Nálunk az idösebik lány is kint dolgozott igaz nagyon talpra esett volt.Ö jol érezte magát ott is ment férjhez.Angol nyelvet beszélt,de most már beszéli a flamand nyelvet is.
14/25 anonim válasza:
Belgium k. jó hely, csak rendes emberekkel találkoztam odakint, én nem aggódnék!
15/25 A kérdező kommentje:
19:41
Dreve des Nivelles, Woluwe-Saint-Pierre.
Milyen környék? Mint pesten például a ...?
A tömegközlekedéstől is tartok. Láttam térképeket és hát.. fuh.
2011. okt. 14. 20:14
16/25 A kérdező kommentje:
Csak angolt beszélek.
2011. okt. 14. 20:15
18/25 anonim válasza:
Azért rettegni nem kell, nem fognak megenni. Ha ennyire nem vagy talpraesett, minek mész...?
19/25 anonim válasza:
Tudjàk, hogy csak angolul tudsz beszélni?
20/25 anonim válasza:
Sok mindent lehet hallani, hogy au-pair-nek hivjàk sok fiatal lànyt és utàna màsra kényszeritik rà. Remélem te szerencsésebb helyzetben vagy. Nincs senki aki elkisérne, és akkor nem félnél ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!