20 év felettiek akik nem tanultatok megbántátok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy aki nem tanult az ennyi idős fejjel megbánja? Én idén rájöttem hogy tanulnom kell és rákapcsoltam,mert eszeme jutott hogy milyen rossz lesz majd mondjuk 5 év múlva mikor látom hogy másoknak mindene megvan és szép lakásuk én meg örülök ha fizetni tudom az albérletet.például2011. okt. 14. 18:23
11/12 anonim válasza:
Ha lett volna eszem NEM TANULTAM VOLNA TOVÁBB! Jelenleg 30 leszek nincs se pénzem se állásom se lakásom, de ha érettségi után elhelyezkedtem volna akkor még volt munka, most lehet lenne állásom és lakásom is akár.
12/12 anonim válasza:
Attól függ milyen elvárásaitok vannak. Ha milliós fizetést akartok, akkor minimum 1, de akár több diploma is kell. De nem csak ezen múlik. Van pár nagyon fontos dolog: talpraesettség, kommunikatív személyiség, KAPCSOLATOK (!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!