Mit gondoltok az alábbi nevekről?
Fiúnevek: Gergő, Marsall, Ármin, András
Lánynevek: Mirella, Réka, Viktória, Tímea
Kedves A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-16 22:40!!
Mégis hogy gondolod, hogy a Mirella nevet cigányok szokták adni a gyerekeiknek???????? Engem Mirellának hívnak és EGYETLEN EGY cigányt nem hallottam még,hogy így hívják. Egyáltalán nem cigányos. Gondolkozzál már!!!
A kérdésre válaszolva, a fiúk közül a Marsall és Ármin nem tetszik, az András meg a Gergő szerintem átlagos, nem csúnya nevek, de túl sok embert hívnak így szerintem.
Lánynevek közül a Viktória, Tímea szép szerintem, egy bajom van velük, hogy mindig csak Vikik és Timik lesznek azok akiket így hívnak :( A Réka nem tetszik :( A Mirellát én szeretem, de arra kell vigyázni, hogy a gyerekek érdesebbnél érdekesebb beceneveket aggatnak rá :D Így már mindig úgy mutatkozom be, hogy Mirella vagyok és Mirának becézzetek :) Mirát nagyon szeretem, ismerősök közül 80% így hív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!