Ha nekem van apeh tartozásom, és a szüleimnél lakom, akkor a szüleim cuccait elviheti a végrehajtó?
A szülei cuccát nem vihetik el.
Nem vagy felelős a le/felmendőt tetteiért.
egyébként nyújtottam be kérelmet,elengedést vagy részletfizetést,és mivel jól keresnek anyámék,nem engedték el... szóval nemtudom h most rajtuk behajthatják e ezt az adósságot
v mi lesz? majd ha elkezdek dolgozni,levonják?
engem is érdekel,ezzel fárasztom mostnába az ismerőseimet,csak fura volt,h ilyet kérdeztél :D tán voltál már börtönben?
utolsó megfogadom a tanácsod,..
APEH tartozásért sem ültethetnek le, /csak adócsalásért, de az nálad nem áll fen/. Az egyetlen tartozás amiért börtön járhat, az a gyerektartás!
Amennyiben igazolni tudod, hogy a lakásban lévő holmik a szüleidé, akkor ahhoz sem nyúlhatnak. Amúgy gördül-kamatozik az adótartozás, de lehet méltányosságból részletfizetést kérni /ki kellett volna hagynod, hogy a szüleid jól keresnek/.
szted önként írtam oda? :D
írtam egy kérvényt,befizettem az illetékdíját is.
erre jött egy levél,amibe újabb kérvény volt.. ki kellett volna tölteni a közös háztartábeliek jövedelmével,ingóságiaval stb.. mindent bele kellett írni,még azt is,ha van ottohn egy kis megtakarított pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!